برگزاری جلسه آموزشی تالاسمی و بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

با توجه به تشدید برنامه های نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی، واحد بیماری های شبکه جلسه آموزشی برگزار کرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، با توجه به شروع فصل گرما و ورود غیرمجاز اتباع خارجی به ویژه از مرزهای شرقی کشور، این جلسه آموزشی دوشنبه 26 اردیبهشت1401با حضورمعصومه زوبین و محبوبه دادخواه کارشناسان واحدبیماریهای شبکه ومراقبین سلامت در ستاد شبکه برگزار شد.

زوبین گفت: با توجه به تشدید برنامه های نظام مراقبت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی برشناسایی و گزارش موارد بروز طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذاتاکیدکرده و وظایف هر یک از اعضای تیم بررسی کننده طغیان را بیان کرد.

در ادامه دادخواه با بیان تاکید وزارت بهداشت و درمان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر لزوم بیماریابی و نمونه گیری التور ازهمه افراد با علائم گاستروانتریت، ثبت و گزارش موارد مشکوک، آموزش همگانی، اطلاع رسانی به همه کلنیک ها ودرمانگاههای تحت پوشش جهت نمونه گیری از افراد دچار اسهال حاد آبکی توضیحاتی ارائه داد.

در پایان  به مناسبت روز جهانی تالاسمی درمورد اهمیت این بیماری مواردی بیان شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده