برگزاری جلسه رابطین ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه در راستای حضور در المپیاد ورزش های همگانی

رابطین ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران، با رئیس اداره گسترش ورزش های همگانی مدیریت تربیت بدنی در راستای شرکت در المپیاد ورزش های همگانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه هم اندیشی رابطین ورزشی دانشجویان دانشگاه با حضور کارشناسان تربیت بدنی و رابطین ورزشی در دو بخش دختران و پسران 8 بهمن ۱۴۰۱ برگزارشد.
جلسه رابطین ورزشی به ترتیب دانشجویان دختر از ساعت ۱۲ تا ۱۳ و دانشجویان پسر از ساعت ۱۳ تا ۱۴ در راستای ارائه گزارش فعالیت اعضای انجمن های ورزشی و همچنین هم اندیشی برای گسترش مشارکت دانشجویان در برنامه ها و تمرینات ورزشی مورد بررسی قرار گرفت.
در پایان رابطین به برنامه ریزی و هدف گذاری برای شرکت در المپیاد پیش رو پرداختند.
حاضران در این نشست با قدردانی از حمایت های مدیریت تربیت بدنی دانشگاه از رابطین ورزشی، تشکیل این جلسات را گامی مهم در راستای وحدت و همدلی فعالان حوزه ورزش و کمک به توسعه و ارتقای جایگاه ورزش در میان دانشجویان دانشگاه دانستند و خواستار ادامه جلسات بودند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان