برگزاری دوره آموزشی فرهنگی ضیافت اندیشه مجازی ویژه دانشجویان دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران

به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه تهران، دوره ضیافت اندیشه ویژه دانشجویان دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این دوره آموزشی- فرهنگی از تاریخ 11 مرداد الی 5 شهریور 99 با شرکت قریب 600 تن از دانشجویان دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

در این دوره دروس «اخلاق»، «اندیشه 2»، «اخلاق» و «انقلاب و تمدن» به‌صورت برخط و از طریق نرم‌افزارهای مجازی ارائه می‌شود.

دروس اصلی در نوبت صبح و در روزهای شنبه تا چهارشنبه و دروس فرهنگی و فوق‌برنامه روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه برگزار می‌شود.

کلاس‌های اصلی به‌صورت 40 دقیقه تدریس و 20 دقیقه پرسش و پاسخ و با تدریس استاد جلالی، استاد تنها، استاد واحدی جوان و استاد مطهری نیا برگزار می‌شود.

در این طرح برای هر 10 دانشجو یک سرگروه گذاشته‌شده که هر سرگروه دانشکده، زیرمجموعه یک راهبر فرهنگی قرار دارد و تمام تقریرات و خلاصه درس‌ها به راهبران فرهنگی داده می‌شود و پرسش و پاسخ علمی و حلقه‌های مطالعاتی توسط راهبران فرهنگی مدیریت می‌شود.

میر حامد  حسینی

میر حامد حسینی