برگزاری سومین سخنرانی از دور دوم سلسله سخنرانی های برگزار شده دانشکده توانبخشی به زبان انگلیسی

سومین سخنرانی از دور دوم سلسله سخنرانی‌های برگزار شده دانشکده توانبخشی به زبان انگلیسی روز دوشنبه 29مهرماه در سالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، سومین سخنرانی از دور دوم سلسله سخنرانی‌های انگلیسی معاونت بین‌الملل  این دانشکده   دوشنبه 29 مهرماه با سخنرانی احسان نگین دانشجوی دکتری تخصصی شنوایی‌شناسی با موضوع Auditory processing disorder: Comorbidity and differential diagnosis در سالن آمفی‌تئاتر این دانشکده برگزار شد.
در این سخنرانی که با استقبال اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان  تحصیلات تکمیلی روبرو شد؛ در ابتدای سخنرانی احسان نگین ضمن توضیح ماهیت و دلایل اختلال پردازش شنوایی. به تبیین رفتارهای شایع در بیماران مبتلابه اختلال پردازش شنوایی پرداخت. وی در ادامه علل نوروآناتومیک چندابتلایی اختلال پردازش شنوایی و اختلال بیش فعالی / نقص توجه، راهکارهای ارزیابی مؤثر، تشخیص افتراقی و نهایتاً مدیریت و توانبخشی این دو اختلال  را بیان کرد. پایان سخنرانی پرسش و پاسخ بین افراد صورت پذیرفت.
خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

لیلا  روستا