برگزاری شورای هماهنگی دانشگاه سبطین در دانشکده توانبخشی

جلسه شورای هماهنگی دانشگاه سبطین عراق در دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این جلسه روز سه شنبه 20 اردیبهشت 1401 با حضور اعضا در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
این جلسه با موضوع بررسی و تکمیل کوریکولوم های گروه های آموزشی، ارائه فهرست مدرسین دروس سال اول رشته های آموزشی و همچنین تعیین وضعیت دوره آموزشی اوتیسم و تکمیل کوریکولوم این دوره تشکیل شد.
در ابتدای جلسه کوریکولوم رشته های گفتار درمانی، فیزیوتراپی، شنوایی شناسی و بینایی سنجی بررسی و کوریکولوم رشته کاردرمانی نیز مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد ویرایش آن تا هفته آینده ارائه شود.
سپس اساتید ترم های یک و دو گروه های فیزیوتراپی، بینایی سنجی و کاردرمانی تعیین شدند.
کوریکولوم دوره کوتاه مدت اوتیسم نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا در جلسه بعدی به صورت تکمیل شده ارائه شود.
در پایان در خصوص اساتید دوره آموزشی اوتیسم و همچنین برخی دروس رشته های شنوایی شناسی و گفتار درمانی بحث و پیشنهادهایی ارائه شد.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی