برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته ملی سلامت در مدارس شهرستان

به مناسبت هفته ملی سلامت در تعدادی از مدارس شهرستان اسلامشهر مسابقات ورزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و  درمان اسلامشهر، سارا حاصلی فرد، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه در خصوص این برنامه‌ها گفت: فعالیت جسمی، عامل مؤثر و حیاتی در رشد کودکان است. برای این‌که کودک، زندگی سالمی داشته باشد لازم است که به فعالیت‌های جسمی و ورزش عادت کند و مدرسه نقش بسیار مؤثری در فعالیت بدنی دانش آموزان و تبدیل کردن آن به عادت دارد.
وی در ادامه افزود: محققان همواره در حال تحقیق این موضوع که فعالیت بدنی در پیشرفت علمی تأثیر دارد یا خیر بوده‌اند و تماماً به این نتیجه رسیدند که ورزش و فعالیت منظم بدنی عامل مؤثری در سلامت و تندرستی تمام اقشار جامعه است و همچنین تضمین‌کننده شادابی و نشاط دانش آموزان که بخش عظیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند، است که این شادابی و نشاط باعث پیشرفت‌های علمی می‌شود.
حاصلی فرد از برگزاری مسابقات ورزشی در مدرسه غدیر روستای چیچکلو ویژه دانش آموزان و اهدای جوایز به نفرات برتر به مناسبت هفته ملی سلامت (۹-۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲) خبر داد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی