برگزاری نشست هم اندیشی در خصوص برونسپاری ها در معاونت درمان

نشست هم اندیشی در خصوص برونسپاری ها در معاونت درمان با حضور مدیر درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، نشست هم اندیشی در خصوص برونسپاری ها با حضور  دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان،  مهندس مهرنوش لطفی رئیس اداره تجهیزات پزشکی و نمایندگان ادارات ناظر بر برونسپاری شنبه 16 مرداد 1400  برگزار شد.

در ابتدا دکتر گنجعلی خان در خصوص مشکلات بخش های واگذار شده، شاخص های نظارتی، تعداد بازدیدها و نحوه نظارت به منظور تمدید واگذاری توضیحاتی بیان کرد.

مدیر درمان دانشگاه گفت:  با توجه به این که نتایج بازدیدها از نقطه نظر تعرفه ای و شاخصه های درمانی مهم است، ضمن پیشنهاد به کارگروه برونسپاری معاونت توسعه به منظور عضویت نماینده معاونت درمان در آن کارگروه، لازم است شاخص های مورد نظر معاونت درمان نیز بیان شود.

مهندس لطفی، نظرات ادارات ناظر بر واگذاری که لازم است قبل یا بعد از واگذاری در نظر گرفته شود، را ارایه داد و در این خصوص افراد نظرات خود را بیان کردند.

تدوین «دستورالعمل واگذاری خدمات سلامت از دیدگاه درمان» برای مواردی که قبل یا بعد از واگذاری باید درنظر گرفته شود و بازدیدهای تجمیعی 6 ماه یکبار از مراکز واگذار شده از مصوبات این جلسه بود.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس