برگزاری کنفرانس مجازی بیمارستان ضیائیان با موضوع شیوه زندگی سالم در بحران کرونا به مناسبت هفته سلامت مردان

دکتر هاشمی در کنفرانس مجازی بیمارستان ضیائیان که به مناسبت هفته سلامت مردان برگزار شد، در مورد تنوع و تناسب در مصرف گروه های غذایی سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، روز یکشنبه ۳ اسفند 99 کنفرانس مجازی به مناسبت هفته سلامت مردان، شیوه زندگی سالم در بحران کرونا با تاکید چاقی، با تدریس دکتر رضوان هاشمی متخصص تغذیه بیمارستان ضیائیان برگزار شد.
دکتر هاشمی در این کنفرانس در مورد تنوع و تناسب در مصرف گروه های غذایی، استفاده از جایگزین های سالم در هر گروه غذایی، مصرف آب کافی و نکته مهم اینکه تشنگی بیشتر اوقات از طریق پیام گرسنگی خود را نشان می دهد و همچنین لزوم داشتن ورزش و تحرک بدنی در زمان قرنطینه مطالبی ارائه کرد.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی