به مناسبت هفته سلامت اولین کارگاه از مجموعه کارگاه های روانشناختی برگزار شد

مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین کارگاه ویژه همتایاران با محوریت «خود مراقبتی و سلامت روان» را به مناسبت هفته ملی سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه و دورهمی دوشنبه 10 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 17 تا 19 در سالن شورای اداره امور خوابگاه ها با حضور تیم تخصصی شامل مددکاران اجتماعی و کارشناس روانشناسی مرکز مشاوره و جمعی از همتایاران سلامت روان برگزار شد.
موضوعات محوری شامل، اولویت دغدغه های دانشجویان مرتبط باسلامت روان بخصوص در خوابگاه ها نظیر احساس ناامیدی و رخوت و بی انگیزه بودن، فرسودگی تحصیلی و شغلی بخصوص در رشته پزشکی، افسردگی، اضطراب، اهمال کاری و کمالگرایی و ... توسط همتایاران مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در ادامه پیشنهاداتی در راستای ارتقا سلامت روان دانشجویان و تقویت گروه همتایاران سلامت روان همچنین رفع خلاهای مرکز مشاوره و ... توسط حاضران ارائه شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان