جلسه مشترک گروه بیوشیمی و دپارتمان های مغز و اعصاب، غدد، آزمایشگاه و پاتولوژی بیمارستان مرکز طبی کودکان

جلسه مشترک گروه بیوشیمی و دپارتمان‌های مغز و اعصاب، غدد، آزمایشگاه و پاتولوژی در سالن مهارت‌های بالینی برگزار شد.

جلسه مشترک گروه بیوشیمی و دپارتمانهای مغز و اعصاب، غدد، آزمایشگاه و پاتولوژی بیمارستان مرکز طبی کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، روز شنبه 17 اردیبهشت 1401 جلسه با حضور دکتر بدو رئیس بیمارستان و فوق تخصص اعصاب کودکان، دکتر محمود محمدی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و دکتر صدیقه شمس، دکتر امینیان، اعضای هیئت علمی، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری از گروه بیوشیمی در سالن مهارت‌های بالینی برگزار شد.

در این جلسه در رابطه با بیماری NCL  بحث و گفتگو شد. NCL از بیماری‌هایی است که کودکان را درگیر می‌کند و باعث ایجاد اختلالاتی در بینایی و حرکت می شود.

هما پارساکیا

هما پارساکیا