• تاریخ انتشار : 1401/06/13 - 13:55

جلسه مصاحبه تخصصی عنوان شغلی تاسیسات به صورت نیروی شرکتی در دانشگاه برگزار شد

جلسه مصاحبه تخصصی عنوان شغلی تاسیسات برای مراکز تابعه دانشگاه با حضور مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی و مدیرفنی و نظارت برطرحهای عمرانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، جلسه مصاحبه تخصصی (شفاهی و کتبی) ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ با حضور دکتر سیدمسعود میرمعینی مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی، مهندس زهرا سرپرست مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی، معاون و روسای ادارات مرتبط منابع انسانی برگزار شد.
دعوت شدگان پس از بررسی شرایط واجد اولیه (سن، مدرک پایان خدمت، مدرک تحصیلی و ...) به مصاحبه به ترتیب و در زمان مشخص وارد جلسه مصاحبه شدند و ضمن مصاحبه شفاهی، در برخی از رشته ها مصاحبه کتبی نیز انجام شد، افراد برگزیده پس از اعلام نمرات مصاحبه، از طریق شرکت پیمانکاری دعوت به همکاری خواهند شد و در واحدهای اعلام شده مشغول به کار می شوند.

• گروه خبری : معاونت توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع
سیده کاملیا داودزاده