حضور سرپرستان معاونت غذا و دارو و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در شورای مدیران مجموعه داروخانه های دانشگاه (13 آبان)
در راستای تعامل حداکثری در اجرای طرح دارویاری، دکتر جلال غفارزاده و دکتر سید احمد رضائی با شرکت درنشست مدیران مجموعه داروخانه ها، به طور مستقیم در جریان چالش های اجرایی این طرح قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعه داروخانه های دانشگاه (13 آبان)، روز چهارشنبه 5 مرداد 1401، نشست مشترکی با حضور دکتر مجتبی مجتهدزاده سرپرست مجموعه داروخانه ها، دکتر جلال غفارزاده سرپرست معاونت غذا و دارو، دکتر سید احمد رضائی سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و معاونان و مدیران این واحدها در محل سالن گردهمایی ساختمان شماره 2 داروخانه 13 آبان برگزار شد.
در ابتدا، دکتر مجتبی مجتهدزاده رئیس مجموعه داروخانه های دانشگاه، جلسه را با سپاس از تلاش مضاعف تمامی معاونت ها، مدیریت ها و کارکنان مجموعه داروخانه ها و دانشگاه که با طرح دارویاری مرتبط هستند، آغاز و بر اهمیت برنامه ریزی، تلاش، پشتیبانی و دادن بازخورد به نیروهای صف و توانمند سازی کارکنان تاکید کرد.
وی در ادامه گفت: در شرایط بحرانی و غیرقابل پیش بینی فقط مجموعه هایی قدرت بقا دارند که لحظه به لحظه در حال یادگیری بوده و تمام ابعاد وجودی آن ها برگرفته از علم، دانش و معرفت باشد و آنچه که متضمن حفظ توان رقابتی ست، وجود ساختاری قوی، سیستمی، برنامه ریزی، آمار به روز، منابع انسانی و سیستم های توانمند فناوری اطلاعات است.
رئیس مجموعه داروخانه ها تاکید کرد: در شرایط بحرانی که روابط "غیر خطی" است، هوش مصنوعی به کمک مجموعه ها آمده و قطعا چشم انداز آینده، چشم اندازی کاملا متکی به IT خواهد بود.
سپس دکتر غفارزاده سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه، ضمن ارائه خلاصه ای از شرایط فعلی، دغدغه ها و اولویت ها در حوزه داروی دانشگاه، به تعدادی از آثار مورد انتظار طرح دارو یار، از جمله آرامش بازار دارویی کشور، کاهش کمبود ها، به روز شدن قیمت داروها و تعرفه های سازمانهای بیمهگر اشاره کرده و وجود یک بستر فناوری یکپارچه را میان واحدهای مختلف دانشگاه و مجموعه داروخانه ها، الزامی دانست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، ویژگی دانشگاه علوم پزشکی تهران را از لحاظ دارا بودن 7 داروخانه مهم سرپایی در پایتخت، بی نظیر دانست و گفت: با زحمت فراوان اساتید، مباحث سطح بندی داروخانه ها تدوین و برای اجرایی شدن بیش از آن که نیاز به هزینه کرد و اعتبار داشته باشد، نیازمند یک همت جمعی است که خوشبختانه در حال حاضر این هماهنگی بیش از هرزمان دیگری، میان دانشگاه و معاونت های آن، دانشکده داروسازی و مجموعه داروخانه ها وجود دارد و با توجه به این که داروخانه های آموزشی دانشکده داروسازی محل آموزش دانشجویان این رشته است، معاونت غذا و داروی دانشگاه بر بالا بردن سطح استانداردها و سطح بندی مجموعه داروخانه های دانشگاه، در ابتدا در سرپائی و سپس بیمارستانی تاکید و اهتمام دارد.
در بخش بعدی جلسه، دکتر رضائی سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در خصوص برنامه ریزی کشور در حوزه دولت الکترونیک، بودجه های تخصیصی و الزامات وزارت بهداشت در حوزه پرونده الکترونیک سلامت و اجرای آن در مقاطع زمانی تعیین شده، ساختارهای فعلی، به روز رسانی مستمر فایل های سازمان های بیمه گر، چالش ها، کمبود منابع انسانی و ... در اجرای طرح دارویار توضیح داد و ضمن تشکر از همکاران درگیر در این طرح در واحدهای تحقیق و توسعه و فناوری دانشگاه و همچنین تمامی همکاران درگیر در مجموعه داروخانه ها، گذر از این مقطع و یکپارچگی ساختارهای فناوری را الزامی دانست.
در بخش های بعدی، مهندس رضا سلامی و مهندس ژآله شوشتری از مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر مهران فرزادنژاد و دکتر محمد رضائی معاونان اجرائی، مهندس اردشیر خسرویانی، مدیر واحد کامپیوتر و مدیران واحدهای صف داروخانه های بیمارستانی و سرپائی مجموعه داروخانه های دانشگاه، شرایط فعلی اجرای طرح، مشکلات و دغدغه های موجود، راهکارهای پیشنهادی و ... شرایط دو هفته اخیر را به صورت مبسوط گزارش و به بحث گذاشتند.
این نشست با تقدیر و سخنان سرپرست مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران، پایان یافت.
- درصورت تمایل برای آشنایی بیشتر با فعالیت های مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران، می توانید به اینجا مراجعه فرمایید.
نظر دهید