دانشکده مجازی دوره آنلاین داده کاوی و کشف دانش از داده ‮های سلامت را برگزار می‮ کند‬‬‬‬‬‬

دانشکده مجازی دوره آنلاین داده کاوی و کشف دانش از داده ‮های سلامت را برای تمامی علاقه مندان ‬‬‬ برگزار می‮ کند.‬‬‬‬

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، این دانشکده دوره آنلاین داده کاوی و کشف دانش از داده های سلامت را از 25 تیر به مدت 6 هفته در روزهای چهارشنبه و از ساعت 15 تا 17 برگزار می کند.
هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی علاقه مندان حوزه علوم پزشکی با مباحث داده کاوی به عنوان تکنیک های نوین آنالیز داده های حجیم است.
توضیح این که سرفصل مباحث این کارگاه، معرفی و چالش های داده کاوی، یادگیری ماشین، مراحل داده کاوی، پیش پردازش داده، پاکسازی داده، مدیریت مقادیر از دست رفته، آمار استنباطی و توصیفی با نرم افزار، مفاهیم یادگیری ماشین، روشهای خوشه بندی، روش های طبقه بندی و پیش بینی و روش های استخراج دانش (قوانین انجمنی) است.
هزینه ثبت نام 400 هزار تومان است و برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت http://samad.tums.ac.ir/ مراجعه کنید.

آذر شهبازی

آذر شهبازی