مراسم تشییع مرحوم استاد دکتر مسلم بهادری
دکتر رستمیان: استاد بهادری در امور خیریه، تعهد حرفهای و گسترش علم و اخلاق الگو بودند
دکتر رستمیان، از استاد بهادری بهعنوان الگوی علمی و اخلاقی یادکرد که میتواند الگوی دانشجویان قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه مراسم تشییع مرحوم استاد مسلم بهادری،که 3 اردیبهشت 1401 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد، دکتر عبدالرحمن رستمیان عضو هیئتعلمی بیمارستان امام خمینی، با یادآوری خاطرات خود از زمانی که دانشجوی استاد بهادری بود گفت: استاد را از زمان دانشجویی میشناسم؛ زمانی که کلاسهای پاتولوژی را برگزار میکردند. دلسوزی استاد نسبت به دانشجویان، بهترین یادی است که میتوان از ایشان کرد.
دکتر رستمیان استاد بهادری را بااخلاق و تعهد حرفهای و مسلط به حوزه علمی خود توصیف کرد و گفت: استاد بهادری در سیری که در دانشگاه داشتند؛ ضمن اینکه به لحاظ علمی از بهترینها بودند؛ ازنظر تعهد و اخلاق حرفهای نیز الگو بودند.
وی افزود: استاد در سالهای اخیر حتی در سن 95 سالگی نیز فعالیت خود را در تمامی جهات و حتی حوزه تعهد حرفهای ادامه دادند و تلاش میکردند که گروههای پزشکی با اصول تعهد حرفهای آشنا شوند.
دکتر رستمیان با اشاره به امور خیریه استاد بهادری گفت: بنیاد دکتر بهادری در کارهای خیریه نیز مشارکت داشت و طی 2 سال اخیر یکسری خوابگاهها با کمک بنیاد استاد و همکاری که اساتید دیگر در ایران و خارج از کشور داشتند تجهیز شد. بهطورکلی کمکهای ایشان در امور خیریه، تعهد حرفهای و گسترش علم و اخلاق از همه جهات الگو بود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه بابیان اینکه امروز همه اساتید و دانشجویان از اینکه چنین الگویی را ازدستدادهاند ناراحتند گفت: دکتر بهادری اگرچه خوشتیپ بودند، اما قلبشان بسیار خوشتیپتر از ظاهرشان بود. به همین دلیل امروز همه اساتید و دانشجویان کنارشان آمدند و از اینکه چنین الگویی را ازدستدادهاند ناراحتاند.
دکتر رستمیان بهترین توصیه به دانشجویان را همان توصیههای استاد بهادری دانست و گفت: ایشان به دانشجویان توصیه میکنند که بخوانید و فعالیت کنید. ایشان با ورود به بحث تعهد حرفهای، سعی داشتند بگویند که یک پزشک و علم او چگونه باشد که بهترین خدمت را ارائه دهد و رفتارش با بیماران و همکاران به بهترین شکل باشد. اینها از توصیههای استاد است که در مصاحبه ایشان آمده و باید از آن الگو بگیریم.
نظر دهید