ارزیابی اعتباربخشی آموزشی بیمارستان فارابی
دکتر محمدرضا اکبری: با وجود مجازی شدن کلاس ها تلاش کردیم تا هیچ وقفه ای در آموزش ایجاد نشود
ارزیابان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور در بیمارستان فارابی به بررسی شرایط آموزشی، پژوهشی و درمانی دستیاران و دانشجویان پزشکی این بیمارستان پرداختند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، ارزیابان وزارت بهداشت متشکل از دکتر نکیسا هومن، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر محمدرضا حاجی اسماعیلی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکشنبه 10 بهمن 1400 با حضور در بیمارستان فارابی ضمن دیدار با دکتر محمدرضا اکبری، مدیر گروه چشم پزشکی، دکتر محمدطاهر رجبی، معاون پژوهشی، دکتر حمید ریاضی، معاون درمان و دکتر آرش میرمحمد صادقی، مدیر برنامه دستیاری این بیمارستان از نزدیک با شرایط آموزشی و پژوهشی دستیاران و فلوهای این مرکز آشنا شدند.
دکتر اکبری نیز در این دیدار ضمن بیان برنامه های بین الملل گروه چشم پزشکی بیمارستان فارابی گفت: همان طور که می دانید گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از گروه های پیشرو در زمینه های بین الملل است. ما وبینارهای مشترک متعددی را با چشم پزشکان مراکز علمی مختلف جهان انجام داده ایم و در حال حاضر نیز از نظر پذیرش دستیار و فلوشیپ چشم پزشکی بین الملل وضعیت خوبی داریم.
وی در ادامه به تاثیر شیوع کرونا بر آموزش دستیاران و فلوها در بیمارستان فارابی اشاره کرد و اظهار داشت: در روزهای آغاز شیوع این بیماری اندکی نگرانی برای دستیاران وجود داشت اما حضور اساتید در درمانگاه ها و اتاق های عمل باعث دلگرمی آنان شد و خوشبختانه مشکلی در این زمینه نداشتیم. همچنین با توجه به اینکه بیمارستان فارابی مرکز پذیرش بیماران مبتلا به کرونا نبود توانستیم بدون کاهش ظرفیت پذیرش بیماران به ارائه خدمات بپردازیم. همین مسائل باعث شد تا آموزش دستیاران و فلوها تحت تاثیرات منفی قرار نگیرد. مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه افزود: شاید بتوان گفت شیوع کرونا باعث شد آموزش مجازی در کشور ما پیشرفت های قابل توجهی داشته باشد. برگزاری کلاس ها و کنفرانس ها به صورت مجازی فرصتی شد تا علاوه بر آموزش دستیاران حتی شاهد حضور فارغ التحصیلان و دانش آموختگان قدیمی بیمارستان فارابی نیز در این کلاس ها باشیم. البته برگزار کلاس های آموزشی به صورت حضوری مزایای خاص خودش را دارد اما با وجود مجازی شدن کلاس ها نیز تلاش کردیم تا هیچ وقفه ای در آموزش ایجاد نشود.
وضعیت رفاهی و معیشتی دستیاران، نظرسنجی های انجام شده و شرایط طرح های پژوهشی موضوع های دیگری بود که دکتر اکبری به بیان آن ها پرداخت.
در پایان این جلسه ارزیابان وزارت بهداشت با حضور در درمانگاه های فوق تخصصی، اورژانس، مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی، بخش آموزش جراحی، کتابخانه، پاویون دستیاران و کلاس های آموزشی و صحبت با دستیاران و دانشجویان پزشکی، به بررسی شرایط آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان فارابی پرداختند.
نظر دهید