دیدار معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با جمعی از هنرمندان پیشکسوت

در جلسه مشترک معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با هنرمندان پیشکسوت، دکتر ناطقی، معاون درمان دانشگاه گفت: بی شک باید بهترین خدمت به مردم ایران به خصوص قشر هنرمند ارائه شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر ناطقی، معاون درمان دانشگاه روز چهارشنبه بیستم مهر 1401 با جمعی از هنرمندان پیشکسوت دیدار کرد.
دکتر ناطقی اظهار کرد: بی شک باید بهترین خدمت به مردم ایران به خصوص قشر هنرمند ارائه داده شود. برای اینکه تعامل کادر درمان با هنرمندان ادامه دار باشد تفاهم نامه ای در این خصوص تنظیم خواهد شد و این موضوع برای کادر درمان بسیار ارزشمند است.
وی ادامه داد: ما تفاهم نامه های زیادی با سازمان های مختلف داشته ایم. در این تفاهم نامه باید مشخص شود که همه افراد پیشکسوت و هنرمندی که نیازمند دریافت خدمات هستند، بیمه داشته باشند. انتظار می رود که اگر تمایل بر این است سرویس یکپارچه و خدمات کاملی را به جامعه هنرمندان ارائه دهید، باید با هر سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی قراردادی منعقد کنید. چرا که یک دانشگاه نمیتواند همه حوزه های تهران را پوشش دهد.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار