دیدار نوروزی مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از واحدهای تحت پوشش شبکه و چادر خدمات سفرهای نوروزی

دکتر رفعتی، مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در بازدید از مراکز خدمات جامعه سلامت و خانه های بهداشت، از کارکنان این مرکز قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت اسلامشهر، دکتر مسعود رفعتی دوشنبه ۱ فروردین ۱۴۰۱ از مراکز، خانه‌های بهداشت و مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی چهاردانگه بازدید کرد و  ضمن قدردانی از زحمات همه کارکنان در راستای مقابله با کرونا، فرارسیدن سال نو را تبریک گفت.

در ادامه از چادر خدمات سفرهای نوروزی واقع در میدان قائم (عج) شهرستان که مراقبین سلامت شبکه جهت آموزش و اطلاع رسانی در خصوص پیشگیری از کرونا حضور داشتند، بازدید کرد و از نزدیک در جریان خدمات ارائه شده قرار گرفت.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده