برگزاری سومین مدرسه سردرد ایران در بیمارستان سینا
رئیس بخش نورلوژی بیمارستان سینا: ارتباط بین انجمن سردرد ایران و متخصصان مغز و اعصاب کشور به پیشرفت رشته سردرد در ایران و حتی منطقه جغرافیایی ما کمک خواهد کرد
سومین مدرسه سردرد ایران به همراه 2 کارگاه جانبی 20 و 21 مهرماه سال 1402 در تالار همایش های پروفسور یحیی عدل بیمارستان سینا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، این سمینار دو روزه با حمایت انجمن علمی سردرد و به ریاست دکتر منصوره تقاء، رئیس بخش داخلی مغز و اعصاب بیمارستان سینا و دبیری علمی، دکتر الهام جعفری، فلوشیپ سردرد برگزار شد.
در سومین مدرسه سردرد ایران 17 متخصص برجسته رشته سردرد و دردهای صورت و همچنین سایر تخصص های مرتبط با سردرد حضورد داشتند که در قالب 20 جلسه سخنرانی به ارائه آخرین دستاوردها و مقالات روز دنیا و بیان آخرین اطلاعات و تجربیات خود در این زمینه پرداختند.
در این گردهمایی علمی که یکصد متخصص مغز و اعصاب و 30 دستیار این رشته از سراسر ایران حضور پیدا کردند موضوعات مختلفی از جمله به روز رسانی در درمان سردردهای اولیه، سردردهای ثانویه مختلف، نورالژی های جمجمه، درد گردن و روش های مختلف درمانی مورد بحث قرار گرفت.
در 2 کارگاه آموزش و علمی سومین مدرسه سردرد به آموزش نحوه تزریق سم بوتولینوم برای میگرن مزمن پرداخته و در کارگاه دوم عمدتاً متخصصان مغز و اعصاب جوان تر در مورد تکنیک های تزریق سم بوتولینوم در سایر اختلالات سردرد آموزش دیدند.
دکتر تقاء؛ بنیانگزار و ریاست انجمن علمی سردرد ایران در گفتگویی، علاوه بر ارائه سخنرانی های آموزشی توسط استادان برجسته ایران، برگزاری دو کارگاه مداخلات درمانی در درمان سردرد را از مزایای این کنگره علمی برشمرد و افزود: سابقه قبلی برگزاری برنامه مشابه در 2 سال قبل با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن سردرد آسیا اقیانوسیه تجربه بسیار موفقی بود که با استقبال همکاران در داخل کشور روبرو شد و ما را بر آن داشت که پس از گذر از دوران محدودیت های کرونا مجددا اقدام به برگزاری این برنامه این بار به صورت حضوری پس از یک دوره مجازی کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همچنین ضمن ابراز امیدواری از آینده علمی کشور افزود: برگزاری کنگره سردرد بیتردید می تواند نقش مهمی در ارتقای سطح دانش در زمینههای سردرد در ایران ایفا کند. در واقع حضور متخصصان برجسته سردرد و ارتباط آنها با متخصصین مغز و اعصاب و شرکت کنندگان فعال ایرانی از سراسر ایران در پاسخ به دعوت انجمن سردرد ایران، راه را برای ایجاد یک انجمن خوب هموار خواهد کرد.
وی در پایان عنوان داشت: ارتباط بین انجمن سردرد ایران و متخصصان مغز و اعصاب کشور مطمئناً به پیشرفت رشته سردرد در ایران و حتی منطقه جغرافیایی ما کمک خواهد کرد.
سخنرانان برجسته این دوره مدرسه سردرد؛ پروفسور منصوره تقاء، دکتر محمدرضا قینی، دکتر فریبرز خوروش، دکتر فرهاد عصارزادگان، دکتر هادی صمیمی اردستانی، دکتر سید احسان محمدیانی نژاد، دکتر عباس تفاخری، دکتر سید محمدحسن پاک نژاد، دکتر امیرجلال عباسی، دکتر عباس رحیمی جابری، دکتر سمیه باقی زاده، دکتر فرشته نادری، دکتر ابوالفضل عطالو، دکتر فدرا حاجی زاده، دکتر نازنین رحمان، دکتر الهام جعفری و دکتر سمیه ناصرگیوه چی بوده اند.
نظر دهید