• تاریخ انتشار : 1400/11/09 - 13:04
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 380
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدیریت درمان امیکرون در مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره)

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره): حساسیت جامعه به رعایت شیوه نامه های بهداشتی و واکسیناسیون کووید 19 در کاهش خطرات احتمالی امیکرون بسیار مهم است

جلسه کارگروه مدیریت درمان امیکرون مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) با حضور رئیس، معاونان، جمعی از اساتید، مدیران و کارشناسان این مرکز برگزار و در خصوص فاز اول برنامه عملیاتی پیک ششم کرونا تصمیم گیری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) شنبه 9 بهمن 1400 با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر حمید عمادی رئیس بخش عفونی، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس اورژانس، روسای بیمارستان های تابعه، جمعی از اساتید گروه های تخصصی عفونی، ریه، داخلی، بیهوشی، مدیران معاونت های پشتیبانی، درمان، امور دانشگاهی و داروخانه های بیمارستان و سایر اعضای جلسه کارگروه مدیریت درمان امیکرون در سالن شورای ریاست برگزار شد.

دکتر دهقان با اشاره به مقایسه آماری بیماران سرپایی و بستری پیک‌های سوم، چهارم و پنجم کووید 19 در مجتمع گفت: تجربیات قبلی ما در مدیریت درمان کووید انگلیسی و دلتا با نگاهی به آمار رسمی کشور از افزایش سریع مبتلایان امیکرون در روزهای اخیر که آثار آن در مجتمع نیز مشهود است، توجه به علائم و نشانه‌های بیماری که بیشتر درگیری فوقانی می‌دهد و درگیری ریوی کمتری نسبت به سویه‌های قبلی کرونا دارد و استناد به مشاهدات جهانی، مؤید این است که با مدل کاملاً متفاوتی در این سویه مواجهیم و باید تغییراتی در نحوه مدیریت درمان و ساماندهی بیماران ایجاد کنیم. البته هنوز وارد فاز جدی این بیماری نشدیم ولی با توجه به‌سرعت انتقال بالای امیکرون به‌زودی شاهد شرایط سختی خواهیم بود.

وی در ادامه افزود: به نظر می‌رسد جامعه و حتی کادردرمانی کشور هنوز از حساسیت لازم نسبت به امیکرون برخوردار نیست. برنامه‌ریزی برای برقراری محدودیت‌های تردد و سخت‌گیری در مورد انجام و یا تکمیل واکسیناسیون ضروری است. از طرفی آمادگی فوری همه بیمارستان‌ها در کاهش فشار ازدحام بیماران به بیمارستان‌های مرجع بسیار مهم است.

رئیس مجتمع با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های کنترل عفونت و غربالگری بیماران گفت: همکاران باید پیش از بستری بیماران به نشانه‌های امیکرون توجه و در صورت هرگونه ابهامی از مشاوره گروه عفونی مجتمع استفاده کنند. همچنین لازم است بیماران به سرعت از سوی اساتید تعیین تکلیف شوند. مسئولیت برنامه‌ریزی و برگزاری آموزش‌های حضوری و مجازی پروتکل‌های کشوری مدیریت درمان و نحوه غربالگری بیماران امیکرون با معاونت های درمان و اموردانشگاهی مجتمع است.

دکتر دهقان با بیان این‌که واکسیناسیون با تمام توان در این مرکز ادامه دارد بر واکسیناسیون دوز سوم کارکنان مجتمع تاکید کرد و افزود: پروتکل به روز رسانی شده استعلاجی و بازگشت به کار نیروها با توجه به اعلام نظر واحد کنترل عفونت و بخشنامه مدیریت نیروهای انسانی در شرایط اضطرار در حال تدوین است که به‌زودی اعلام خواهد شد.

دکتر صالحی نیز در خصوص اهمیت واکسیناسیون دوز سوم یادآور شد: مهم‌ترین نکته این است که اگر سه ماه از واکسیناسیون دوز دوم گذشته باشد به‌تدریج میزان ایمنی ایجادشده کاهش می‌یابد؛ بنابراین افرادی که سه ماه از دریافت دوز دوم واکسن کوویدشان گذشته به‌منظور ایمنی بیشتر باید هر چه سریع‌تر برای دوز سوم اقدام کنند.

همچنین در این هم اندیشی، اعضای کارگروه مدیریت درمان امیکرون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص فاز اول برنامه عملیاتی مدیریت درمان پیک ششم کرونا تبادل نظر و تصمیم گیری کردند.  

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 206487
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *