رییس دانشکده بهداشت ارتقای علمی اساتید داشکده بهداشت را تبریک گفت

دکتر اکبری ساری از زحمات و تلاش های صادقانه و موثر اساتید در طی سال های گذشته در دانشکده بهداشت قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، در دويست و بيست و چهارمين جلسه هيات مميزه دانشگاه، تعدادی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت ارتقاء درجه یافتند.
در این جلسه دکتر هما حجاران و دکتر سيدسعيد اشراقی به درجه استادی و دکتر رويا صادقی، دکتر اميراحمد اخوان به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.
به همين مناسبت دکتر اکبری ساری رييس دانشکده بهداشت، در نامه ای جداگانه ارتقای رتبه علمی اساتید را تبریک گفت.
متن نامه به شرح زير است:

استاد/ دانشیار محترم دانشکده بهداشت
اکنون که به لطف خداوند متعال و در سايه تلاش ها و تجربيات ارزشمند گذشته رتبه دانشياری، استادی را بدست آورده ايد، ضمن تبريک صميمانه به خاطر اين موفقيت ارزشمند، بدينوسيله از تمامی زحمات و تلاش های صادقانه و موثر جنابعالی در طی سال های گذشته در دانشکده بهداشت به ويژه در زمينه مشاوره، تدريس، تحقيق و راهنمايی پايان نامه های دانشجويی قدردانی نموده و برايتان آرزوی موفقيت و سربلندی دارم./ق
دکتر علی اکبری ساری
رييس دانشکده بهداشت