درمانگاه راه شفا در سامرا راه‌ اندازی شد

همزمان با ایام اربعین حسینی و با تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی تهران و عتبه حرمین عسکریین، برای اولین بار درمانگاهی با عنوان راه شفا واقع در باب القبله حرم امامین عسکریین در سامرا راه‌اندازی شد.

تامز جی سی 3 (مراقبت سلامت): معرفی طرح مدبر (مداخله در بحران روان پزشکی) بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران

در بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران، خدمات سلامت روان به صورت بستری یا سرپایی انجام می شود که یکی از این خدمات، طرح مدبر (مداخله در بحران روان پزشکی) است. در این طرح در صورت نبود تخت خالی و فضای بستری، مشخصات بیمار ثبت می شود و به بیمار خدماتی از جمله روان شناسی، روان پزشکی، دارودرمانی و مددکاری ارائه می شود. همچنین در صورتی که امکان بستری بیمار نباشد متخصصان، وضعیت سلامت بیمار را پیگیری می کنند. طرح مدبر از سال 1397 راه اندازی شده و محوریت و مدیریت اجرایی طرح با دستیاران روان پزشکی است. در این طرح بیمارانی که به اورژانس مراجعه می کنند، کامل ارزیابی می شوند و با کمک بیمار تلاش می شود مورد اصلی که باعث موقعیت بحران شده شناسایی شود و مورد پیگیری قرار بگیرند. در این طرح هدف خارج شدن بیمار از موقعیت بحران است و تا این زمان متخصصان آموزش دیده پیگیر وضعیت سلامت روان بیمار هستند. در تامز جی سی 3 (مراقبت سلامت) به معرفی این طرح پرداختیم.

تامز استادی 6( مطالعه علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران): روزبهانی از تعامل با استاد، دانشجوها و بیماران می گوید

در ویدیوهای قبلی تامز استادی، مائده روزبهانی دانشجوی رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره شیوه های مطالعه و منابع پژوهش توضیح داد. وی در این قسمت درباره نحوه تعامل دانشجوی پزشکی با استاد، دیگر دانشجوها و بیمار صحبت می کند. روزبهانی با اشاره به مشغله اساتید گفت: دانشجو باید با نهایت احترام با استادان ارتباط برقرار کند. همچنین درصورتی که استاد نتوانست به سوال دانشجو جواب دهد، دانشجو در روزهای آینده سوالش را تکرار کند و ارتباطش را با استادها حفظ کند. دانشجوی رشته پزشکی عمومی درباره نحوه ارتباط دانشجو با دیگران دانشجوها گفت: تعامل با همکلاسی ها بسیار مهم است و دانشجو باید دوستانی را انتخاب کند که روحیه پژوهشی و علمی داشته باشند تا این روحیه در خود دانشجو نیز تقویت شود تا کنار هم پیشرفت کنند. وی درباره نحوه تعامل دانشجوی پزشکی با بیمار گفت: از استادهای پزشکی یاد گرفتم با بیمار باید ارتباط صمیمی برقرار کرد. همچنین نباید با برخورد خشک به درد بیمار اضافه کنیم بلکه به عنوان یک پزشک باید مانند اعضای خانواده خودمان برخورد بهتری با بیمار داشته باشیم.

دکتر قناعتی: توسعه گردشگری سلامت باعث کاهش مهاجرت کادر درمان و ارتقای اقتصادی و  امنیتی کشور می شود
میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از نشست تخصصی کمیته مشترک گردشگری سلامت استان تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست تخصصی کمیته مشترک گردشگری سلامت استان تهران گفت: توسعه گردشگری سلامت باعث کاهش مهاجرت کادر درمان و ارتقای اقتصادی و  امنیتی کشور می شود. این نشست با محوریت بررسی راهکارهای عملی و اجرایی توسعه گردشگری سلامت به میزبانی این دانشگاه برگزار شد.

قدردانی از داروسازان مرکز طبی کودکان به مناسبت پنجم شهریور روز داروساز

زادروز دانشمند بزرگ حکیم زکریای رازی شیمیدان، طبیب، داروشناس و داروساز بزرگ ایرانی فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت جایگاه و خدمات جامعه پرتلاش و توانمند داروساز است. به همین مناسبت دکتر رضا شروین بدو رئیس و اعضای هیئت رئیسه بیمارستان از زحمات و تلاش‌های داروسازان مرکز طبی کودکان قدردانی کردند.

بازدید دکتر مسعود رفعتی از آکادمی تابستانه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیر نظارت و توسعه امور عمومی معاونت توسعه مدیریت و برناه ریزی منابع و مدیر تربیت بدنی از آکادمی تابستانه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.