لیست اخبار صفحه :446
تامز تاپ 8: ساخت دستگاه گاماپن در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار در جهان

در هشتمین برنامه تامز تاپ (Tums top) دکتر محمدرضا آی، استاد فیزیک پزشکی و رئیس مرکز تحقیقات تصویربرداری سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره دستگاه گاماپروب و گاماپن توضیح می دهد. دستگاه گاماپن دستگاه گاماپروپ است که برای جراحی غدد لنفاوی استفاده می‌شود و کمک می‌کند زمانی که جراح بیمار را جراحی می‌کند غدد لنفاوی که اطراف تومور است را اگر درگیر باشد بردارد و اگر سرطان نباشند آن‌ها را حفظ می‌کند، استفاده از این دستگاه به کیفیت زندگی بیمار بعد از عمل جراحی کمک زیادی می‌کند.

آموزش نظام مراقبت بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران برای کنترل عفونت در درمانگاه خیریه امام صادق (ع) و استخر

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزشی نظام مراقبت و گزارش دهی بیماری‌های واگیر برای کنترل عفونت خبر داد.

برگزاری نخستین جلسه کمیته‌ فرعی رسیدگی به درخواست‌های موضوع قانون دیوان عدالت اداری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

نخستین جلسه کمیته‌ فرعی رسیدگی به درخواست‌های موضوع قانون دیوان عدالت اداری در دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای «تعیین تکلیف و بررسی پرونده‌ها و دادخواست‌های ثبت شده در میز خدمت دانشگاه» تشکیل شد.

آزمون دانشنامه‌ رشته‌های تخصصی و فوق‌تخصصی بالینی در مرکز جامع آزمون مرکز طبی کودکان

هفتادمین دوره آزمون دانشنامه رشته‌های تخصصی بالینی و سی و هفتمین دوره آزمون دانشنامه رشته‌های فوق‌تخصصی بالینی پزشکی به صورت الکترونیک در مرکز جامع آزمون مرکز طبی کودکان برگزار شد.

تامز جی سی 4(مراقبت سلامت): واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

با هدف افزایش اثربخشی آموزش، ایجاد انگیزه در بیمار و خانواده برای پیگیری درمان و جلوگیری از بستری مجدد بیمار، «واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار» در طبقه دوم ساختمان درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی مرکز طبی کودکان افتتاح شد. با تشکیل این واحد ارتباط با بیماران مزمن مانند دیابت، صرع، سرطان، شیمی‌ درمانی و مغز و اعصاب که از بیمارستان ترخیص می‌ شوند حفظ خواهد شد و مراجعه مجدد به اورژانس و بستری بیماران کاهش می‌ یابد. در تامز جی سی 4(مراقبت سلامت) با این واحد بیشتر آشنا می شوید.