لیست اخبار صفحه :443
بازدید معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت از آزمون های بورد تخصصی و فوق تخصصی سال 1402 در مرکز طبی کودکان

آزمونهای شفاهی و کتبی هفتادمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی و سی و هفتمین دوره آزمون دانشنامه فوق‌تخصصی سال 1402 در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

بازدید وزیر بهداشت از مستشفی حرم امام حسین(ع) و درمانگاه راه شفا در سامرا

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در شهرهای مقدس کربلا و سامرا، از روند خدمت‌رسانی در درمانگاه های علوم پزشکی تهران واقع در شهرهای کربلا و سامرا بازدید کرد و خدمات آن ها را مورد ارزیابی قرار داد.

تامز جی سی 6 (مراقب سلامت): معرفی درمانگاه طب سالمندی بیمارستان ضیائیان دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، رشته تخصصی طب سالمندی از سال 1392 برای اولین بار در کشور با هدف بهبود کیفیت زندگی سالمندان و افزایش سن امید به زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع به پذیرش دانشجو کرد. دکتر فاطمه سادات میرزاده رئیس درمانگاه طب سالمندی بیمارستان ضیائیان با اشاره به اینکه سالمندان را نباید به صورت تک بعدی ویزیت کرد گفت: بخش طب سالمندی بیمارستان ضیائیان در دو بخش سرپایی و بستری تشکیل شده است. بخش سرپایی قسمت های فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و ارزیابی حافظه تقسیم شده است. همچنین در بخش بستری با یازده تخت علت های گوناگون بیماری ها بررسی می شود. دکتر سیداحمدرضا خاتون آبادی، متخصص گفتاردرمانی بیمارستان ضیائیان گفت: یکی از رویکردهایی که در گفتاردرمانی مورد توجه قرار می گیرد رویکردهای اجتماعی است با هدف توانایی برقراری ارتباط با سایر افراد و ارتقای کیفیت زندگی سالمندان است.