لیست اخبار صفحه :444
نخستین جلسه کارگاه آموزشی سطح مقدماتی اتوماسیون اداری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

کارگاه آموزشی (حضوری) سطح مقدماتی اتوماسیون اداری در راستای «توانمندسازی مهارت‌های عمومی و بهبود فرایندهای کاری همکاران ستادی» در سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

تامزرس 24 دانشگاه علوم پزشکی تهران: همه انسان ها به طور ذاتی تمایل به کار نیک دارند و باید بسترهای کار خیر فراهم شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسن حمزه زاده خیر سلامت و مدیرعامل مجمع خیرین بیمارستان شریعتی با اشاره به نقش پررنگ خیرین در حوزه سلامت گفت: دولت ها به تنهایی قادر به تامین همه بخش های حوزه سلامت نیستند. در کشورهای دیگر نیز از توان خیرین و نیکوکاران، سازمان های مردم نهاد و شرکت های داوطلب در حوزه سلامت استفاده می کنند. به فراخور این کمک دولت ها نیز وظیفه تسهیل کار خیر برای خیرین را دارند.

تفاهم نامه همکاری شرکت دانش بنیان ایران و عراق در حوزه سلامت با محوریت دانشگاه «سبطین» امضا شد

دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران در سفر به عراق با «صالح الحسناوی» وزیر بهداشت و درمان این کشور دیدار و تفاهم نامه همکاری شرکت دانش بنیان ایران و عراق در حوزه سلامت را با محوریت دانشگاه «سبطین» (شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلای معلی) امضا کرد.

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت درگذشت نابهنگام دکتر امیرعلی سیم فروش

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت دکتر امیرعلی سیم فروش پسر دکتر ناصر سیم فروش عضو هیئت‌ امنای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از چهره‌های برجسته پزشکی و مشاور عالی وزیر بهداشت را تسلیت گفت.

فعالیت های شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در مراسم پیاده روی دلدادگان اربعین حسینی 1402

سرپرست، معاون و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، بر فعالیت های موکب های تهیه و توزیع مواد غذایی و ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زائران پیاده روی دلدادگان حسینی سال 1402 نظارت کردند.