لیست اخبار صفحه :469
برگزاری دوره های آموزشی جامع برای دانشجویان بین الملل پیرو مدرسه تابستانه بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دوره یک روزه آموزشی را برای معرفی رشته های موجود در دانشکده برای دانشجویان بین الملل رشته پزشکی برگزار کرد.

دورهمی رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارکنان به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

دکتر حسین قنبری رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارمندان این دانشکده در دورهمی صمیمانه ای دیدار و ضمن تبریک روز کارمند به مدعوین و قددانی از زحمات ایشان، برتعهد کاری و احساس شور نشاط بیشتر از پیش در کارمندان تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: «علوم پایه» مبنای توسعه علمی در جهان است
تبریک دکتر قناعتی به مناسبت روز علوم پایه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: «علوم پایه» مبنای توسعه علمی در جهان است

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پیامی، با تبریک 13 شهریور به عنوان روز علوم پایه، این علوم را مبنای توسعه علمی در جهان و هزینه کرد در این عرصه را سرمایه گذاری استراتژیک و هدفمند دانست.

تامز برند: گپی با دکتر احمدرضا دهپور، دانشمندی که قلبش برای دانشگاه علوم پزشکی تهران می تپد

دکتر احمدرضا دهپور استاد ممتاز داروشناسی(فارماکولوژی) دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیش از 850 مقاله در مجلات بین المللی منتشر کرده است و جوایز متعددی را از جشنواره ها به دست آورده است که معتبرترین آن کسب نشان عالی دانش در خرداد 1402 است. روابط عمومی دانشگاه به مناسب 13 شهریور روز علوم پایه در برنامه تامز برند، با این استاد برجسته دانشگاه گفت و گو کرد که در ادامه می بینید.

تامز لایف 22: سبک زندگی دکتر نگار سادات احمدی، دارنده 6 مدال المپیاد دانشجویی

در برنامه جدید تامزلایف ( سبک زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران)؛ دکتر نگار سادات احمدی، دانش‌آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشجوی نمونه کشوری، در خصوص سبک زندگی و علاقه‌مندی‌های خود در دوران دانشجویی توضیح می‌دهد. او همزمان با رشته پزشکی، در دو رشته دیگر بهداشت عمومی و آموزش پزشکی تحصیل کرده و موفق به کسب 5 مدال طلا در المپیادهای مختلف شده است. در کنار فعالیت های علمی در عرصه های اجتماعی و ورزشی نیز خوش درخشیده است. دکتر احمدی معتقد است علاقه و انگیزه به تحصیل موجب دستیابی به موفقیت می شود.

دومین جلسه مشترک قرارگاه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

دومین جلسه مشترک قرارگاه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف لزوم تدابیر ویژه برای ساماندهی در بخش دارو و تجهیزات پزشکی 8 شهریور 1402 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.