فراخوان از دانشجویان علاقه مند به فعالیت های پژوهشی به همکاری با انجمن علمی بیوکن

انجمن علمی دانشجویی بیوکن دانشگاه علوم پزشکی تهران برای همکاری پژوهشی و به منظور نگارش مقالات مروری در زمینه «بیولوژی و سرطان» دعوت به همکاری می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن بیوکن در نظر دارد شرایطی را در زمینه های پژوهشی برای علاقه‌مندان به حوزه سرطان و بیولوژی فراهم آورد.
براین اساس، انجمن بیوکن از تمامی دانشجویان رشته های پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دندانپزشکی که توان‌مندی‌های پژوهشی از جمله تجربه نوشتن متن آکادمیک یا تجربه قبلی همکاری در طرح های پژوهشی و آشنایی با روش نگارش مقالات مروری را دارند، دعوت کرد درصورت علاقه و تمایل به همکاری تا 5 آذر ماه 1400 برای ثبت نام به نشانی اینجا مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر فراخوان، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان