قدر استاد نکو دانستن توسط مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی در دانشکده پیراپزشکی

مدیر امور خوابگاه ها و معاون مدیریت امور عمومی به نمایندگی از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، به مناسبت روز معلم از تعدادی از اساتید دانشکده پراپزشکی تقدیر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، به مناسبت نکوداشت روز استاد دکتر نیره سادات روح اللهی مدیر امور خوابگاه ها با همراهی رضا عابد معاون مدیریت امور عمومی سه شنبه 12 اردیبهشت ماه 1402 به صورت سرزده با حضور در کلاس های فعال دانشکده پیراپزشکی از اعضای هیات علمی قدردانی کردند.
دکتر روح اللهی در ابتدا از دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده و دکتر افضل شمس مدیر گروه آموزشی هوشبری و فوریت های پیش بیمارستانی تقدیر و با همراهی آن ها به کلاس های درس مراجعه و به اساتید تبریک گفته و با اهدای هدیه ای این روز را گرامی داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان