قدردانی رئیس دانشگاه از خدمات ارزشمند دکتر همایون امینی

دکتر عباسعلی کریمی، در نامه ای با قدردانی از مشاوره‌های اندیشمندانه، مشفقانه و صادقانه دکتر همایون امینی در حوزه ریاست دانشگاه با استعفای او موافقت کرد.

متن نامه به شرح زیر است:

استاد گرامی جناب آقای دکتر امینی
با سلام و احترام
شک نیست که دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمی‌ترین نهاد آموزش عالی در حوزه علوم پزشکی و سلامت بوده و در طول دهه‌های گذشته بزرگان و عالمان بسیاری را در دل خود پرورش داده و از طرفی اندیشمندان بزرگی در این حوزه به رشد و توسعه این دانشگاه کمک کرده‌اند.
مدیریت و خدمت در محیط این چنینی برای هرکس افتخار بزرگی است که باید قدردان آن باشیم.
برای اینجانب که در بیش از دو سال گذشته از مشاوره‌های اندیشمندانه، مشفقانه و صادقانه جنابعالی در حوزه ریاست دانشگاه بهره برده‌ام باعث افتخار بوده و اکنون که علاقه جنابعالی به محیط آموزش و درس و بحث در بیمارستان باعث عدم توفیق اینجانب از حضور بیشتر جنابعالی در این حوزه می‌شود دریغ و تأسف دارم لیکن چون خواسته جنابعالی است موافقت نمودم.
امیدوارم همیشه سلامت بوده و دانشگاه همچنان از خدمات ارزشمند جنابعالی بهره‌مند شود.
دکتر عباسعلی کریمی

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

امیر احمد اخوان