مراسم تشییع پیکر استاد فقید دکتر سیدهبت الدین برقعی بنیان گذاران طب نوین گوش و حلق و بینی ایران برگزار می شود

دکتر هبت الدین برقعی بنیان گذاران طب نوین گوش و حلق و بینی ایران 19 آذرماه 98 در 77 سالگی دارفانی را وداع گفت. مراسم تشییع دوشنبه 2 دی ماه 98 برگزار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، ضمن عرض تسلیت به اطلاع می رساند مراسم تشییع پیکر استاد فقید دکتر سیدهبت الدین برقعی بنیان گذاران طب نوین گوش و حلق و بینی ایران دوشنبه 2 دی ماه 98 ساعت 8:30 در بیمارستان امیراعلم برگزار می شود؛ و پس از آن مراسم خاکسپاری در قطعه نام‌آوران (۲۵۵) بهشت زهرا انجام خواهد شد.
توضیح اینکه مراسم ترحیم آن اندیشمند بزرگ چهارشنبه 4 دی‌ماه 98 از ساعت 14 تا 17 در محل سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در ساختمان مرکزی دانشگاه تقاطع خیابان قدس و بلوار کشاورز منعقد می‌شود.