مراسم تقدیر از دستیاران منتخب زنان بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد

در این مراسم سه تن از دستیاران منتخب در انجام وظایف حرفه ای و اخلاقی برگزیده شدند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، مراسم تجلیل و تقدیر از دستیاران نمونه، 23 اسفند در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.
در این مراسم، دکتر خوشیده، مسئول دستیاران بیمارستان ضمن قدردانی از حسن انجام وظایف حرفه ای و شبانه روزی دستیاران، تلاش دلسوزانه جهت درمان بیماران را ستودنی خواند.
در ادامه مراسم، سه تن از دستیاران به اسامی دکتر اسماعیلی و دکتر صفوی رزیدنت های سال چهارم و دکتر اویسی رزیدنت سال سوم، به انتخاب پزشکان بعنوان دستیاران نمونه در انجام وظایف حرفه ای و اخلاقی معرفی شدند و لوح تقدیر و جوایزی به رسم یادبود به آنها اهدا شد.
لازم به ذکر است در این مراسم، دکتر پیرجانی قائم مقام بیمارستان، دکتر امینی مدیر بیمارستان، دکتر کاشانی معاون آموزشی بیمارستان، دکتر خوشیده مسئول دستیاران و شکوهی مترون بیمارستان حضور داشتند.