مراسم گرامیداشت روز کارگر در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد

دکتر امینی جلب رضایت مراجعین را جزء با همیاری و همکاری صمیمانه کارگران زحمتکش بیمارستان میسر ندانست.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش،11 اردیبهشت به مناسبت روز جهانی کارگر، مراسم گرامیداشت این روز در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.
در این مراسم، دکتر امینی مدیر بیمارستان، ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های کارگران بیمارستان، عنوان کرد: تمام تلاش ما رضایت مراجعین و دردمندان به این مرکز می باشد که این مهم جز با همیاری و همکاری صمیمانه کارگران زحمتکش بیمارستان میسر نخواهد شد. ما تمام توان خود را در رفع نیازهای کارگران عزیز بکار خواهیم گرفت.
در پایان دکتر پیرجانی قائم مقام رییس بیمارستان با اهداء گلی از کارگران تجلیل کرد.
این مراسم با حضور دکتر پیرجانی قائم مقام بیمارستان و دکتر امینی مدیر بیمارستان به اتمام رسید.