مصاحبه با رئیس کتابخانه شهید کاظمیان بیمارستان شریعتی به یادبود استاد نادری و درباره هفته کتاب وروزکتابدار

دکتر فرناز توکلی ضمن یاد از استاد نادری هفته کتاب و روز کتابدار را به همکاران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، کتابخانه شهید کاظمیان بیمارستان شریعتی یکی از کتابخانه‌های دانشگاهی است که هر روز تا ساعت ۱۰ شب پذیرای فراگیران و پژوهشگران است. مرحوم استاد نادری پیش از شهادتش به دلیل کرونا، هر روز در ساعاتی را به طور منظم در پشت میزی که دیگر به نام او ثبت شده بود به مطالعه می‌پرداخت.
به مناسبت هفته کتاب و به یادبود این استاد، با دکتر فرناز توکلی رئیس کتابخانه شهید کاظمیان بیمارستان شریعتی مصاحبه‌ای انجام داده ایم.

فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد