وبینار آشنایی با زنجیره تأمین و نقش آن در صنعت پخش دارو، برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی قانون دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری آدوراطب (شرکت خصوصی پخش دارو در کشور) وبینار «آشنایی با زنجیره تامین و نقش آن در صنعت پخش دارو» را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در این وبینار که روز پنجشنبه ۱۳ آذرماه 99 از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار خواهد شد، مهندس آرمان نوری (مدیر ارشد زنجیره تأمین آدوراطب) به تشریح سرفصل های زیر خواهد پرداخت:
مدیریت زنجیره تأمین
مدل های زنجیره تأمین کلان و پیوسته
برنامه ریزی تأمین (DRP)
تکنیک های بهبود مستمر
توضیح اینکه، با توجه مسئولیت اجتماعی انجمن علمی دانشجویی قانون دانشگاه علوم پزشکی تهران، شرکت در این وبینار برای عموم دانشجویان و علاقمندان دارای تحصیلات و فعالیت های مربوط به زنجیره تأمین، رایگان بوده و برای ثبت نام می توانند به آدرس https://evnd.co/SZWNF مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر وبینار آشنایی با زنجیره تامین و نقش آن در صنعت پخش دارو، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان