پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS QA): تشخیص و درمان بیماری آپنه خواب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ام البنین پاک نژاد، فوق تخصص بیماری های ریه و مراقبت های ویژه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوازدهمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، در خصوص بیماری آپنه خواب توضیحاتی را ارائه داد و گفت: آپنه خواب یک وقفه تنفسی حین خواب است، آپنه خواب می‌تواند افراد در هر سنی از جمله نوزادان و کودکان را تحت‌تأثیر قرار دهد. آپنه خواب یک تهدیدکننده جدی برای زندگی به‌حساب می‌آید و در بعضی از موارد نیازمند مداخلات سریع درمانی است. یکی از علت‌های مهم تصادفات بیماری آپنه خواب است همچنین این اختلال می تواند در درازمدت عامل ایجاد کننده ی یک سری از بیماری ها به حساب آید. تشخیص این بیماری با پلی سومنوگرافی یا تست خواب است که بستگی به شدت این بیماری دارد و بر اساس تشخیص نوع آپنه بیماران تحت درمان قرار می گیرند.

زهرا  حری

زهرا حری