پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی بهارلو به مناسبت ولادت حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار

رئیس مرکز آموزشی درمانی بهارلو، با ارسال پیامی، ولادت حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار را به جامعه پرستاران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس مرکز، با ارسال ولادت حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار را به جامعه پرستاران تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
پرستاری یک کلمه است برای توصیف کسی که به اندازه کافی قوی باشد تا هر سختی را تحمل کند و به اندازه کافی نرم باشد ، تا هر دردمندی را درک کند.
ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت زینب کبری(س)، فرصت را غنیمت شمرده و این روز بزرگ را به همه پرستاران بالاخص پرستاران مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران تهنیت عرض می نمایم.
دست خدا به همراهتان ای دستان سرشار از عاطفه و مهر
رئیس مرکز آموزشی درمانی بهارلو