کارگاه آنلاین روانشناختی باعنوان نقدپذیری و نقدورزی، برگزار می شود

با همکاری مرکز مشاوره و سلامت روان معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده داروسازی، کارگاه مجازی نقدپذیری و نقدورزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در راستای افزایش مهارت های زندگی، کارگاه آنلاین با عنوان «نقدپذیری و نقدورزی» و با تدریس دکتر مهشید خاوری، روان درمانگر و مشاور مرکز مشاوره، روز چهارشنبه 8 بهمن 99 از ساعت 12:30 تا 14 در بستر اسکای روم برگزار می شود.
علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه می توانند در زمان اعلام شده به صفحه اسکای روم دانشکده داروسازی به آدرس www.skyroom.online/ch/virtualtums/pharmacy مراجعه و در کارگاه شرکت کنند.
برای دریافت پوستر کارگاه آنلاین روانشناختی «نقدپذیری و نقدورزی»، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان