گزارش عملکرد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در طرح سلامت نوروزی 1402

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارش عملکرد طرح سلامت نوروزی را که از 28 اسفند ماه 1401 تا 14فروردین ماه 1402 اجرا شده است منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به نقل از معاونت درمان، عملکرد به شرح زیر است:
- تشکیل ستاد و دبیرخانه طرح سلامت نوروزی 1402 با حضور ریاست و معاونان دانشگاه بر اساس دستورالعمل ابلاغی از معاونت درمان وزارت متبوع و سازمان اورژانس کشور در سطح دانشگاه به دبیری مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی.
- برنامه ریزی و تنظیم لیست حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه جهت بازدید از بیمارستانهای تحت پوشش به همراهی پزشک مقیم مرکز پایش مراقبت های درمانی و ستاد هدایت.
- تنظیم لیست کشیک مدیران معاونت درمان و حضور روزانه یک نفر از ایشان در معاونت درمان.
- تنظیم لیست کارشناسان نظارتی معاونت درمان و حضور روزانه حداقل 5 نفر برای شرکت در بازدید از مراکز تابعه.
- مکاتبه در چندین مرحله با بیمارستاهای تحت پوشش دانشگاه و ابلاغ دستورالعمل نوروزی و تاکید بر اجرای آن.
- تعداد 40 مورد بازدید از بیمارستان ها توسط اعضای هیئت رئیسه و پزشک مقیم ستاد هدایت با تاکید بر بازدید بخش های اورژانس و ویژه.
- تعداد 32 مورد بازدید توسط کارشناسان نظارتی معاونت درمان در حوزه های نظارت و بستری، تصویربرداری،آزمایشگاه، تجهیزات پزشکی،داروخانه، کلینیک های ویژه و درمانگاهها.

آیتم های مد نظر در بازدید از بیمارستانهای تحت پوشش شامل:
حضور تیم مدیریتی در بیمارستان، حضور متخصصان مقیم، ویزیت روزانه بیماران توسط متخصصین، تعیین تکلیف بیماران در زمان استاندارد، مستند سازی پرونده های بیماران بستری در اورژانس، بررسی علل ماندگاری بیماران در بخش اورژانس، تاکید بر عدم کاهش تخت های بستری و ویژه، تاکید بر فعال بودن آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه و سایر بخش های پارا کلینیک
- تعداد 83 مورد بازدید از درمانگاههای عمومی توسط کارشناسان اداره نظارت سرپایی در قالب تیم های 2 نفره انجام شده است.
- کل بیماران معرفی شده به ستاد هدایت 327 مورد بوده است که ازاین تعداد 73 مورد از سایر دانشگاهها پذیرش شده است.
- تعداد مادران باردار پر خطر منتقل شده به مراکز مجهزتر 10 مورد بوده است.
- تعداد کل مراجعین به اورژانس بیمارستانهای تابعه (دولتی و خصوصی) 88183 مورد بوده است که از این تعداد 14213 موردبستری و 73970 مورد به طور سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.
- تعداد اعمال جراحی اورژانسی انجام شده 1982 مورد و تعداد اعمال جراحی الکتیو 1194 مورد بوده است.
- تعداد موارد مشکوک به کووید 19 مراجعه کننده به اورژانس بیمارستانهای تابعه 1610 نفر بوده است.
- تعداد کل بیماران منتقل شده توسط EMS به اورژانس بیمارستان های تحت پوشش 2339 مورد بوده است.
- تعداد مصدومین ترافیکی 2364 مورد بوده است.