• تاریخ انتشار : 1401/12/03 - 10:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 428
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توسعه همکاری دانشکده داروسازی و بیمارستان فارابی به بهانه اکران برنامه تامزتاپ تولید قطره های چشمی اتولوگ

در نشست استادان دانشکده داروسازی و بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر مشارکت و همکاری علمی، در فرآیند تولید قطره های چشمی اتولوگ بیمارستان فارابی تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اکران برنامه «تامزتاپ تولید قطره های چشمی اتولوگ بیمارستان فارابی»، در «مراسم افتتاح مرکز ساخت داروهای ترکیبی دانشکده داروسازی به عنوان نخستین مرکز کامپاندینگ کشور»، بهانه ای شد تا همکاری جدیدی بین استادان دانشکده داروسازی و بیمارستان فارابی به منظور توسعه فراورده قطره های چشمی شکل گیرد.
در این نشست که روز سه شنبه دوم اسفند 1401 برگزار شد؛ دکتر علیرضا وطن آرا مدیر گروه و دکتر یلدا حسین زاده اردکانی از اساتید گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی با حضور در بیمارستان فارابی و بازدید از واحد فراورده های بیولوژیک این مرکز، در جریان نحوه تولید قطره های چشمی اتولوگ قرار گرفتند و به منظور ارتقا بهینه تولید این فراورده، با دکتر مهدی خداپرست رئیس بیمارستان فارابی،  دکتر حنانه برادران، رئیس مراقبت های دارویی و رقیه امیدی کارشناس واحد فرآورده های بیولوژیک تبادل نظر کردند.
درمان های اتولوگ با استفاده از قطره های چشمی، یکی از روش هایی است که در سال های اخیر در آسیب ها و بیماری های سطح چشم استفاده می شود.
درحال حاضر در واحد فراورده های بیولوژیک بیمارستان فارابی چهار نوع قطره چشمی اتولوگ شامل سرم اتولوگ، L-PRP، P-PRP  و P_RGF از خون فرد بیمار تولید می شود که نمونه مشابه خارجی این محصولات یا در کشور وجود ندارد یا تهیه آن برای بیمار بسیار پرهزینه است.
توضیح اینکه، مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به منظور معرفی فعالیت ها و دستاوردهای دانشگاه، برنامه های متعددی را در قالب «تامز» طراحی کرده است و تامزتاپ با هدف نمایش شایستگی ها و اقدامات منحصر به فرد این مجموعه تولید می شود.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 226653
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *