دکتر خسروانی: راه اندازی سایت خیرین دانشگاه یکی از راهبردهای موثر در اعتمادسازی و هدایت نیت خیرین به سمت الویت های واحدها است
به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری و در سالروز میلاد حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار از مدیران شبکه های بهداشت و بیمارستان های پیشرو در جذب همیاری های خیرین، قدردانی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری و در سالروز میلاد با سعادت مظهر احسان و آزادگی، حضرت امام حسین (ع) و روز مبارک پاسدار مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه 15 اسفند 1400 در سالن جی 6 سازمان مرکزی میزبان مدیران بیمارستان ها و شبکه های بهداشت دانشگاه بود و از تعدادی واحدهای بیمارستانی و بهداشتی که در جلب مشارکت خیرین در سال 1399 پیشرو بودند به نمایندگی از تمام مراکز فعال، تقدیر و تشکر شد.
در ابتدای مراسم کلیپ سخنرانی رئیس دانشگاه در خصوص احسان و نیکوکاری پخش شد.
دکتر خسروانی مدیر سازمان های مردم نهاد و خیّرین سلامت دانشگاه، ضمن خیر مقدم و تبریک میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار ایجاد وحدت رویه در میان مدیران در جلب مشارکت های خیرین و استفاده از تجارب یکدیگر را عاملی برای تحول در افزایش همیاری های مردمی دانست و گفت: یکی از الگوهای کاربردی در افزایش مشارکت های مردمی، شناسایی صنایع و خیرین جمعیت تحت پوشش هر واحد و ارتباط با امامان جماعت ، شهرداری و موسسات و کسبه است و می توان با دعوت از ایشان و برگزاری تورهای بیمارستانی انگیره ها را برای احسان و نیکوکاری افزایش داد.
وی در ادامه ضمن معرفی سایت خیرین ، نمایش و معرفی قابلیت های این سایت از مدعوین و کلیه همکاران خواست تا پیشنهادهای خود را برای هر چه بهتر شدن و کارآمدتر شدن آن بیان کنند تا ان شا الله در ابتدای سال جاری به طور رسمی افتتاح شود.
در ادامه زنده دل معاون اجتماعی و فرهنگی بسیج جامعه پزشکی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با استناد به آیه 277 سوره بقره گفت: خداوند متعال ابتدا درمورد هدایت انسان ها صحبت کرده و بعد از آن بحث انفاق را مطرح می کند و می فرماید «هر چه را انفاق کنید به نفع خودتان است».
وی در ادامه افزود: بعضی از افراد به علت ضعف اعتقادی و فرهنگی با خود حساب و کتاب می کنند و در آخر از کمک منصرف می شوند، درحالیکه خداوند فرموده هر چه انفاق کنید به شما کامل برگردانده می شود.
وی با بیان احکامی درخصوص اموال دولتی که بعضی از افراد در دانشگاه از آن بهره برداری شخصی کرده اند؛ اشاره کرد و گفت: آن ها می توانند به عنوان رد مظالم مبلغ هزینه کرد خود را به حسابی که جهت خیرین فراهم شده است واریز کنند.
وی در ادامه به سوالات مدیران در خصوص امکان استفاده از فطریه و یا خمس در تامین هزینه های درمانی افراد نیازمند سوالاتی پرسیدند که ایشان با رجوع به نظر مراجع عظام در هر مورد توضیح داد.
پس از آن، میرخانی مشاور رئیس دانشگاه در امور خیرین ضمن ارائه راهکارها و الگوهای موثر در جلب مشارکت خیرین یادآور شد: درحال حاضر مشغول ساخت آشپزخانه صنعتی هستیم که بالغ بر 15میلیارد تومان هزینه دارد که توسط خیّر پرداخت شده است و گزارشی از کارهای صورت گرفته توسط سایر خیرین در بیمارستان ارائه داد.
اشیاقی مدیر بیمارستان بهرامی ادامه داد: وظیفه شرعی از اهمیت بالایی برخوردار است و درخصوص بهره برداری از وسایلی که در بعضی از مراکز بلا استفاده است می تواند در سایر بخش های دانشگاه که مورد نیاز است استفاده شود.
دکتر مومنی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران دانشکده هنر، ضمن تاکید بر ایجاد یک کمیته هنر و سلامت، گفت: ما میتوانیم با بهره گیری از کارهای هنری و سخنرانی های انگیزشی بصورت نیاز محور، در بیمارستان های دانشگاه از افرادی که در این زمینه تخصص لازم را دارند بهره مند شده و با نگاه ساختاری و نه احساسی به موضوع؛ می توانیم برنامه های خود را عملیاتی کنیم.
دکتر قرائتی که به نیابت از مدیر بیمارستان روزبه در این جلسه حضورداشت مواردی را درخصوص مسئله فطریه و امکان استفاده بیمارستان از آن مطالبی را مطرح کرد.
مهندس سورکی معاون پشتیبانی مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره) ضمن تشکر از برگزاری این جلسه خاطر نشان کرد : راه اندازی سایت خیرین باب خیری است که بتوانیم از خیرین به نحو احسنت استفاده کنیم و پیشنهاد داد که اطلاع رسانی وسیعی در در جهت معرفی این سایت و دسترسی راحت تر به آن انجام شود و در جایگاه مناسبی در سایت اصلی دانشگاه قرار گیرد.
دکتر سلمانی مدیر شبکه بهداشت و درمان جنوب تهران به نکات مهمی در خصوص چگونگی حفظ خیرین اشاره کرد و گفت: جذب خیّرین یک مسئله و نگهداشت آن ها مسئله دیگری است و باید یک ساختار برای حفظ خیرین تشکیل داده شود تا بتوانیم خیرین را دائم در دسترس داشته باشیم.
لک مدیر بیمارستان امیراعلم ضمن خرسندی از برگزاری این جلسه بحث موقوفات را مطرح کرد و گفت: این امر مستلزم یک تشکیلات اختصاصی است که با پیگیری های حقوقی به انجام برسد به همین خاطر باید واحد حقوقی هم در این جلسات حضور داشته باشد تا مشکلاتی که در زمینه وقف وجود دارد توسط واحد حقوقی مورد پیگیری قرار گرفته و وقف کننده دچار مشکل نشود. وی در ادامه گفت: در بحث مجامع خیرین مسائل حقوقی زیادی وجود دارد که خیرین سوال های خود را از ما می پرسند و ما جوابی برای آن ها نداریم به همین دلیل کلاس های آموزشی می تواند دراین خصوص موثر باشد ما باید بتوانیم این سرمایه گذاران بزرگ را جذب و توجیه کنیم.
امیر یاس مسئول مددکاری بیمارستان سینا افزود: با تجربیاتی که در 27 سال در امور خیریه دارم جذب خیرین و نگهداشت آن ها بسیار مهم است تعدادی از خیرین را به واسطه سیاست های اشتباه از دست دادیم، باید تسهیلاتی برای خیرین ایجاد شود و چگونگی نحوه کار با خیرین را اصلاح کنیم همچنین با توجه به سن بالای خیرین، دفترچه سلامت تهیه شود تا به صورت مرتب مورد چکاپ قرار گیرند و اینکه باید جشنواره ای برای خیرین برگزار شود تا جذب خیرین بالا رود.
پارسا به نیابت از بیمارستان ضیاییان گفت: بسیاری از بیمارستان ها بیلبورد های تبلیغاتی دارند که بواسطه آن می توانند نیاز های بیمارستان را اطلاع رسانی کنند و شرایطی را در محله ها از طریق مساجد فراهم نموده تا نیاز های بیمارستان از طریق مساجد در آن منطقه پیگیری شود.
مرادی مدیر بیمارستان فارابی از تجارب موفق خود در جذب خیرین منطقه تحت پوشش بیمارستان و چگونگی تعامل با خیرین منطقه اشاره کرد و گفت: تقسیم بندی خیرین به اهمیت اعتمادسازی در جلب خیرین کلان کمک می کند.
دکتر رفعتی مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر در رابطه با خیرین باید صبور باشیم و ارتباط باعث می شود که ما به یک راهکار اصلی برسیم کارهای درمانی خیرین توسط مددکاران بیمارستان به خوبی صورت می پذیرد.
دکتر برکتی مدیر بیمارستان شربعتی ضمن تشکر از برگزاری چنین نشست هایی گفت: مستمر بودن این جلسات بسیار مفید بوده و می تواند تجارب خوبی را در اختیار دیگران قرار دهد. دانشگاه پتانسیل زیادی دارد ما باید بدنبال راهکاری باشیم تا مشارکت افراد را بالا ببریم. ایشان درخصوص سایت خیرین نیز گفت بهتر است شعار مناسبی برای آن درنظر گرفته شود.
در پایان دکتر خسروانی ضمن جمع بندی نظرات و پیشنهادات، ابراز امیدواری که مدیران با هماهنگی با مدیرت مالی و اداری دانشگاه اقدام به راه اندازی کارگروهی کنند تا از این طریق بتوانند به تبادل تجارب و معرفی الگوهای کاربردی موفق خود در توسعه احسان و نیکوکاری بپردازند.
توضیح اینکه از مدیران بیمارستان های امیراعلم، امام خمینی (ره)، بهارلو، شریعتی و شبکه بهداشت اسلامشهر به نمایندگی از کلیه مدیران و همکاران که در سال 1399در جذب مشارکت های مردمی تلاش کرده اند، تقدیر و تکریم به عمل آمد.
نظر دهید