محتوای خبری بیمارستان بهارلو

کمیته اورژانس، تریاژ و تعیین تکلیف بیمارستان بهارلو برگزار شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: دکتر موسوی موحد در کمیته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو بر تعیین و تکلیف بیماران زیر 6 ساعت و الویت بستری در بخش‌ها از بیماران اورژانس و همکاری طب اورژانس با پزشک Bed manager تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو با حضور دكتر موسوي موحد، رئيس، معصومي، مدير، دكتر عارفی، معاون آموزشی، دكتر جلالي، مسئول بخش اورژانس و پزشكBed manager، فتح‌آبادي، مسئول بهبود كيفيت، فرجي، سرپرستار اورژانس مسمومين و دبير جلسه، مصطفوي، سرپرستار اورژانس جنرال، یوسفی و محرری، پیمانکاران اورژانس جنرال و جفائي، مسئول كميته‌ها روز یک‌شنبه پنجم مهر ماه سال 94 در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.
ابتدا نامه‌های ارسالی از دانشگاه ازجمله مصوبات جلسه ساماندهي اورژانس‌های شهر تهران معاونت درمان، آخرين ويرايش دستورالعمل اجرايي سامانه ترياژ و الزام در برگزاري كميته اورژانس در قالب كميته ترياژ و تعيين تكليف مطرح شد.
دکتر موسوی موحد گفت: هدف از طرح با توجه به اهمیت اورژانس به‌عنوان ورودی بیمارستان، ارتقاء خدمات اورژانس است، سپس به نکات این نامه، ازجمله استفاده از نیرو مجرب و توانمند، حضور 24 ساعته کارکنان در تریاژ و ... اشاره کرد و گفت: در دستورالعمل تریاژ، ثبت اطلاعات، ارزیابی و پایش سامانه تریاژ و ... مطرح شده و بر مطالعه دقیق این دستورالعمل و اجرای آن توسط همه اعضای کمیته تأکید کرد و مقرر شد، فرم تریاژ به پرونده‌ها اضافه و درصد تعیین تکلیف بیماران زیر 6 ساعت ماهانه به معاونت درمان ارسال شود.
در این جلسه به وجود دو اورژانس جنرال و مسمومین در بیمارستان بهارلو و نیز نقاط قوت بیمارستان ازجمله استفاده از نیروهای پرستار مرد و حضور 2 نفر متخصص طب اورژانس در همه شیفت‌ها اشاره شد.
دکتر موسوی موحد در این کمیته بر تعیین و تکلیف بیماران زیر 6 ساعت و الویت بستری در بخش‌ها از بیماران اورژانس تأکید کرد.
دکتر موسوی موحد گفت: همکاری طب اورژانس با پزشک  Bed manager بیشتر شود.
رئیس بیمارستان بهارلو افزود: وظایف و اختیارات پزشكBed manager با توجه به نامه، استخراج و به تک‌تک پزشکان به‌صورت اتوماسیون ابلاغ شود.
در این جلسه مقرر شد، پزشکان اولین بخشی که ویزیت می‌کنند بیماران اورژانس باشد.
رئیس بیمارستان اظهار داشت: حضور در درمانگاه، بیمارستان، نحوه همکاری و ... زمان انجام مشاوره اورژانس و سایر بخش‌ها در ضریب کیفی کارانه اعمال می‌شود.
در کمیته اورژانس بیمارستان حضور 12 ساعته متخصصین طب اورژانس بحث شد.
مقرر شد، شرایط و نحوه حضور متخصصین طب اورژانس بررسی و تصمیم‌گیری نهایی شود.
مقرر شد، شاخص‌های اورژانس در کمیته اورژانس ماهانه بررسی شود.
خبر: بهاره جفائی

کلمات کلیدی
تهیه کننده: