محتوای خبری بیمارستان روزبه

لبخند بر چهره بیماران اتیسم بیماران روزبه با اهدای 342 جلد کتاب درمانی و کمک آموزشی به خانواده ایشان

هدایای ارزشمند و ماندگار، با حضور خیرین، معاون حمایتی، خزانه دار و رئیس امور حمایتی سازمان داوطلبان هلال احمر در بیمارستان روزبه و خانواده بیماران با ارزش ریالی 330 میلیون ریال شامل کتابهای کمک آموزشی و راهنمای کار گفتار درمانی، کاردرمانی و... به کودکان اتیسم بیمارستان اهدا شد.

 مهندس  سارا نعیمی,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان روزبه، یکشنبه یکم آبان ماه 1401 با حضور خانواده های بیماران، معاون حمایتی و خدمات اجتماعی، خزانه دار و رئیس امور حمایتی سازمان داوطلبان هلال احمر کشور، رئیس و مدیر بیمارستان، جمعی از اساتید و همکاران بیمارستان روزبه مراسمی در سالن آمفی تئاتر بیمارستان روزبه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر شاهین آخوندزاده رئیس بیمارستان روزبه ضمن خیر مقدم به مهمانان گفت: با رشد چشمگیر بیماریهای اعصاب و روان نیاز هرچه بیشتر در راستای تخصیص امکانات به بیمارستانهای اعصاب و روان احساس می شود، وی گفت برای رفع مشکلات باید همه سازمانها و نهادهای خیریه و نیکوکاران در جهت حل مشکلات بیماران اعصاب و روان و خانواده آنها در حد توان گام بردارند.

در ادامه یوسف مسعودیان مدیر بیمارستان روزبه گفت: یکی از اهداف این بیمارستان خوشحالی در وجود بیماران و همگان می باشد، از اینکه برای اولین بار میزبان خانواده بیماران اتیسم هستیم خوشحالیم و از اینکه خیرین و سازمان هلال احمر هدایای بسیار ارزشمند تحت عنوان کتابهای کمک آموزشی جهت درمان بهتر بیماران و افزایش مهارتهای بیماران اتیسم به خانواده ها اهدا کردند خرسندیم  و از گرانبهاترین هدایایی اهدایی به بیماران است چون در روند بهبود بیماران اتیسم کمک شایانی به تیم درمان بیمارستان می کند. وی همچنین از اساتید و پزشکان، پرستاران، گروه توانبخشی و گروه پشتیبانی بیمارستان روزبه قدردانی کرد

در ادامه دکتر احمدی معاون حمایتی و خدماتی سازمان داوطلبان هلال احمر، از زحمات کادر درمان، اساتید و مدیران و همکاران بیمارستان روزبه قدردانی کرد و گفت رسالت سازمان داوطلبان هلال احمر به شکلی است که هر کجا احساس کند که می تواند در جهت حمایت از افراد جامعه گام بردارد اعلام امادگی می کند، و از حضور در جمع خانواده های بیماران و همکاران بیمارستان روزبه ابراز خرسندی کرد و عنوان کرد این تعاملات به صورت مستمر با این بیمارستان ادامه خواهد داشت.

دکتر عاطفه محمد جعفری رئیس بخش مرکز روزانه دستیابی به خدمات بهتر و با کیفیت در حوزه سلامت روان را مستلزم یک کار تیمی متشکل از سازمان ها و ارگانهای مختلف دانست و گفت سلامت روان در جامعه تنها بر عهده بیمارستانهای اعصاب و روان نیست و نیازمند یک همت بلند از طرف مسئولان در حیطه های مختلف است.

در ادامه مادران و خانواده مراجعان با بیان اینکه ارائه خدمات و نحوه درمان در این مرکز به شکل قابل توجهی توانسته است یاری گر کودکان و خانواده ها باشد که روند بهبودی آنها به شکل قابل توجهی تسریع پیدا کرده است و در طول بیش از یک سالی که بیماران به بیمارستان روزبه مراجعه کردند روند بهبودشان خوب و اثر گذار بوده است و از خدمات ارائه شده در این بیمارستان احساس رضایت کردند و از خیرین تشکر کردند و درخواست کردند که چنین برنامه های حال بیماران و خانواده ها را بهتر می کند تداوم یابد و از اینکه مسئولین بیمارستان در چنین برنامه ای از خانواده ها دعوت کردند تشکر کردند.

در پایان به هر کدام از خانواده ها  ۱۸جلد کتاب در حوزه های توانبخشی، و کمک آموزشی با عناوین " تمرینات دهانی و حرکتی، فعل های مصور، آموزش افعال امری، فرهنگ تصویری واژه سازی، داستانهای زنجیره ای، فرهنگ تصویری صامت ها، و ... اهدا شد.

محمد  علی پور
تهیه کننده:

محمد علی پور

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *