محتوای خبری بیمارستان سینا

هفدهمین جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا برگزار شد

دکتر محمدتقی طالبیان، یکی از دستاوردهای پژوهش معرفی توانمندی های دانشگاه و بیمارستان در سطح بین المللی است

چهارمین جلسه فصلی معاونان پژوهشی دانشگاه و هفدهمین جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا با حضور دکتر نیما رضایی، معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا، دکتر محدثه آزادواری، معاون پژوهشی این مرکز و روسای مراکز تحقیقاتی بیمارستان، سه شنبه 9 اسفندماه سال 1401 برگزار شد.

 دکتر محمدتقی طالبیان,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا؛ دکتر طالبیان در ابتدای جلسه ضمن بیان خیر مقدم به مدعوین، بیان داشت: حضور در محفل پژوهشگران جای خرسندی بسیاری دارد. پژوهش 2 دستاورد دارد اول اینکه نشان دهنده و هموار کننده راه علمی است و دومین دستاورد آن معرفی توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین بیمارستان سینا در عرصه های بین المللی است. مسلما از طریق پژوهش و تحقیق اعضاء هیئت علمی ما در عرصه های منطقه ای و بین المللی شناخته خواهند شد.

دکتر رضایی نیز ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این گردهمایی، بیان داشت: در سال گذشته نقشه راهی برای پژوهش مشخص و مقرر شد جلسه معاونین پژوهشی به صورت فصلی برگزار شود. همین جلسات و جشنواره ها انگیزه ای برای پژوهشگرانی است که در سطح دانشگاه در حال تلاش هستند و در این یکسال در مبحث توانمندسازی محققان، کارگاه های مختلفی برای اعضای هیئت علمی و دستیاران برگزار شد تا این عزیزان توانمندتر از قبل شوند.

بزرگترین رسالت ما به عنوان اعضای هیئت علمی و دستیاران این است که امید را زنده نگهداریم زیرا اگر امید نباشد هیچ حرکتی معنا پیدا نخواهد کرد. 

در ادامه جلسه دکتر آزادواری به بیان گزارشی از فعالیت های مرکز توسعه پژوهش بیمارستان سینا پرداخت و بیان داشت: جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا رسمی است که امسال وارد هفدهمین سال خود می شود. همه استادانی که در بیمارستان سینا کار درمانی و تحقیقاتی انجام می دهند با توجه به میزان فعالیت زیاد، شایسته قدرانی هستند اما متاسفانه ما به محدودیت هایی مواجه هستیم.

معاون پژوهشی بیمارستان سینا در ادامه از دکتر طالبیان، رئیس بیمارستان و همچنین دکتر طالب پور، رئیس پیشین بیمارستان و مهندس مخبر، مشاور رئیس این مرکز به سبب مساعدتی که در هموار کردن مسیر پژوهش در بیمارستان داشتند قدرانی کرد. وی همچنین از  دکتر آذر حدادی، معاون پژوهشی پیشین بیمارستان که سنگ بنای جشنواره های پژوهشی را در بیمارستان سینا بنا نهاد و دکتر هاله اشرف، معاون پژوهشی پیشن بیمارستان سینا نیز قدردانی کردند.

در این نشست همچنین هر یک از مراکز تحقیقاتی و گروه های آموزشی به بیان گزارشی از فعالیت های تحقیقاتی و دستاوردهای خود پرداختند.

و سپس با اهدای تندیس، تقدیرنامه و جوایز از پژوهشگران این دوره قدردانی به عمل آمد و ثبت عکس یادگاری دست جمعی حسن ختامی بر هفدهمین جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا بود.

لازم به توضیح است که ترتیب اسامی و امتیازات کسب شده 32 عضو محترم هیئت علمی و شرکت کنندگان با توجه به فعالیت پژوهشی و امتیازات کسب شده بر اساس آئین نامه پژوهشی بوده است و در این دوره 3 نفر اول عنوان پژوهشگر برگزیده و 5 نفر عنوان پژوهشگر منتخب را از آن خود کرده اند. و از مابقی عزیزان نیز به ترتیب حروف الفبا قدردانی شد. و قدردانی از مراکز پژوهشی بیمارستان به صورت یکسان و بدون در نظر گرفتن رتبه و رنکینگ مراکز در امور پژوهشی بوده است. همچنین در این دوره 4 دستیار پژوهشگر و 6 نفر از کارکنان پژوهشگر نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

 

فاطمه صدراپور
تهیه کننده:

فاطمه صدراپور

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *