محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

با حضور مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه از فعالان عرصه مبارزه با کرونا در بیمارستان ضیائیان قدردانی شد

حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی گفت: لباس های سفید شما جامه های بهشتی شما خواهد بود، یقین دارم که روزی شما عزیزان، شهید این ماه حضرت علی علیه السلام را در کنار حوض کوثر زیارت خواهید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۹ از فعالان عرصه مقابله و مبارزه با ویروس کرونا تجلیل شد.
در این مراسم که با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرمجید سید قریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و هیئت همراه، دکتر حمیدرضا حکمت رئیس بیمارستان، دکتر علی‌اشرف اقبالی معاون درمان، دکتر ابوالفضل زنده‌دل معاون آموزشی، علی هشیار مدیر، تهمینه ناجی مدیر پرستاری، مسئولان و سوپروایزران برگزار شد؛ رئیس بیمارستان ضمن خیرمقدم به میهمانان گفت: امروز همه گردهم آمدیم تا از زحمات تک‌تک کارکنان مرکز که در مبارزه با ویروس منحوس کرونا خوش درخشیدند قدردانی کنیم.
وی افزود: در ابتدای این بیماری که برای کل جهان غیرمنتظره بود و هیچ‌کس شناختی نسبت به این بیماری نداشت، کشور ما هم درگیر این بیماری شد و به دنبال آن واکنش‌هایی به وجود آمد، برخی افراد قصد سودجویی داشتند،  عده‌ای دیگر به احتکار ماسک و مواد شوینده پرداختند،  و دراین‌بین تعدادی از افراد هم فرصتی برایشان رقم خورد که درراه خداوند جهاد کنند و در حقیقت فرصت را غنیمت شمردند و برای جهاد سر از پا نمی‌شناختند که به اعتقاد بنده این ویروس برای بندگان خداوند یک امتحان الهی بود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به آیه ۱۵۵، ۱۵۶ و ۱۵۷ سوره بقره که می‌فرماید: ولنبْلونّكمْ بشيْءٍ من الْخوْف والْجوع ونقْصٍ من الْأمْوال والْأنْفس والثّمرات ۗ وبشّر الصّابرين ﴿١٥٥﴾  الّذين إذا أصابتْهمْ مصيبةٌ قالوا إنّا للّه وإنّا إليْه راجعون (۱۵۶) ولٰئك عليْهمْ صلواتٌ منْ ربّهمْ ورحْمةٌ ۖ وأولٰئك هم الْمهْتدون (۱۵۷) گفت: در حقیقت کسانی بودند که در این راه سر از پا نشناختند و باجان و مال  برای انجام این امتحان الهی حاضر شدند و درواقع کسانی هم بودند که در همان ابتدای کار میدان را خالی گذاشتند و از این قافله جامانده‌اند.
بنده به چشم در بیمارستان ضیائیان شاهد ازخودگذشتگی همکاران برای جهاد درراه خدا بودم؛  آن‌هایی که برای انجام این کار خیر ( خدمت‌رسانی به بیماران)  سعی در سبقت گرفتن از یکدیگر می کردند و این جای بسیار خرسندی برای اینجانب دارد که در میان چنین همکارانی فعالیت می‌کنم، از دیدگاه بنده این توفیقی است که نصیب هر کس نمی‌شود.
رئیس بیمارستان در پایان بیانات خود گفت: مصداق آیه شریفه سوره بقره که می‌فرماید: كتب عليْكم الْقتال وهو كرْهٌ لكمْ ۖ وعسىٰ أنْ تكْرهوا شيْئًا وهو خيْرٌ لكمْ در حقیقت مواجهه با این بیماری برای آنان که در خط مقدم مبارزه با آن حضور داشتند یک قتال بود، یک جهاد بود و خوشا به حال آن‌هایی که با خداوند معامله کردند و در این امتحان الهی رستگار شدند. درود خداوند بر شما عزیزان که همواره محبت و اخلاص را با تلاش بی‌نظیرتان به تصویر کشیدید و با عزمی راسخ در پرتوی از صداقت و تبلوری از مشارکت، مسئولیت‌پذیری به انجام رساندید.
وی افزود: خداوند را شاکرم که به بنده این توفیق را  عطا کرد تا قدردان  زحمات شما عزیزان باشیم؛ امیدوارم با توکل بر خداوند و همکاری و همیاری شما عزیزان این روزهای سخت را پشت سر گذاشته و در روزهای روشن گام برداریم.
در ادامه این مراسم دکتر اقبالی، معاون درمان بیمارستان ضمن خیرمقدم به میهمانان و قبولی طاعات و عبادات آن‌ها از شهید مدافع سلامت بیمارستان ضیائیان داوود غفاری یاد کرد و با نثار فاتحه به روح این شهید عزیز و همه شهیدان انقلاب اسلامی در خصوص موفقیت بیمارستان ضیائیان در مبارزه با ویروس کرونا سخنرانی کرد و دلیل  این پیروزی را تلاش صادقانه و گروهی کارکنان این مرکز دانست.
وی در ادامه بیانات خود به بازدیدهایی که در سطح وزارت بهداشت و دانشگاه تهران از این مرکز انجام شد اشاره کرد و گفت:  تمامی مسئولانی که در زمان مواجهه این بیمارستان با بحران کرونا از این مرکز بازدید کردند همگی بر این امر  اذعان داشتند که بیمارستان ضیائیان در امر درمان، تشخیص و مدیریت بیماری کرونا خوش درخشیده است و این میسر نشد مگر با تلاش یکایک شما عزیزان؛  بنده دستان یکایک شما عزیزان را به گرمی میفشارم و این موفقیت را به شما همکاران تبریک عرض می‌کنم.
در ادامه کلیپی از ارتباط تصویری بیمارستان ضیائیان با آستان قدس رضوی که در آن زمان به همت روابط عمومی مرکز تهیه‌شده بود برای حاضرین نمایش، و فضای معنوی خاصی در مراسم امروز حاکم شد.
مدیر بیمارستان در ادامه این مراسم ضمن خیرمقدم به نماینده مقام معظم رهبری و هیئت همراه گفت: امروز تجدید خاطره ای شد از زحمات سه ماه گذشته که همه همکارانم در بیمارستان ضیائیان کشیدند،  جا دارد که اینجا از زحمات همه این عزیزان قدردانی کنم. در ابتدای این بیماری بیمارستان ضیائیان طبق سیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران به بیمارستان سانتر کرونا تغییر وضعیت داد، واحدها همگی با همدلی وارد فاز عملیاتی برای مبارزه با این ویروس منحوس شدند،  در ابتدا ۴۰ درصد و طی ۷۲ ساعت ۱۰۰ درصد بیمارستان برای پذیرش بیماران کرونا وارد فاز عملیاتی شد.
وی افزود: در ابتدای مواجهه با این بیماری به خاطر مصرف بالای لوازم و تجهیزات دچار کمبودهایی شدیم ولی بااقتدار ادامه دادیم و به کمک نهادهای حمایتی مختلف اعم از بسیج، خیرین، دانشکده‌ها و همچنین کارکنان عزیز این مجموعه خوش درخشیدیم.
بیمارستان ضیائیان در آن مقطع زمانی با کمبود نیرو مواجه شد ولی باهمت بلند کارکنان این مرکز که نمونه بارز آن برادر عزیزم شهید داود غفاری بود همه به کمک  سیستم آمدند تا توانستیم بیمارستان را از بحران خارج کنیم روحش شاد و یادش گرامی؛ بنده در پایان جا دارد از همه کارکنان بیمارستان که به معنای واقعی جمله «کمر همت برای شکست ویروس کرونا بستند» قدردانی و تشکر کنم.
دکتر ابوالفضل زنده‌دل در ادامه این مراسم ضمن خوشامدگویی به نمایندگان نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه در خصوص بحران کرونا در بیمارستان ضیائیان سخن گفت.
وی در بیانات خود با اشاره به ناشناخته بودن این ویروس در مراحل ابتدایی خود گفت: همان‌طور که دوستان فرمودند بیمارستان ضیائیان در ابتدای کار به‌عنوان یک مرکز ریفرال برای درمان بیماران کرونا در نظر گرفته شد.
زمانی که این بیماری در ناشناخته‌ترین وضعیت خود قرار داشت همکاران عزیزم پزشکان، پرستاران و دیگر کارکنان کادر درمان و پشتیبانی شجاعانه برای پذیرش بیماران حاضر شدند و به بهترین نحو ممکن به مراجعین خدمت‌رسانی کردند.
خوشبختانه افتخار این رادارم که بگویم بیمارستان ضیائیان کمترین درصد مورتالیتی را در مواجهه با این ویروس داشت و به‌تبع بهبودی بسیاری برای این دسته از بیماران حاصل شد.
همان‌طور که مشخص است  درمان قطعی برای مبارزه با این بیماری تا به امروز مشخص نشده است ولی امری که بسیار مهم و قابل‌توجه است رسیدگی به بیماران ازنظر جسمی و روحی و روانی است؛ همکاران زیادی در این برهه زمانی دچار این بیماری شدند که خدا را شاکرم اکثریت آن‌ها بهبود یافتند ولی خوب دراین‌بین یکی از همکاران ما به درجه رفیع شهادت نائل شد که انشاله روحش قرین رحمت الهی قرار گیرد.
وی در پایان بابیان فرمایشی از مولای متقیان حضرت علی (ع) که می‌فرماید: فداکاری و ایثار از بالاترین مراتب ایمان محسوب می‌شود؛ از تمامی کارکنان زحمتکش این بیمارستان برای همت بالای آن‌ها در شکست ویروس کرونا قدردانی کرد.
مدیر پرستاری بیمارستان نیز در این مراسم گفت: بنده قدردان زحمات یکایک همکاران در بیمارستان ضیائیان هستم ولی پرستاران بار دیگر ثابت کردند که الگوی آن‌ها حضرت زینب است؛ همان‌طور که ایشان در صحرای کربلا برای آرامش و آسایش بیماران هر چه در توان داشت در طبق اخلاص گذاشت و انجام داد، همکاران ما هم در بیمارستان ضیائیان انجام دادند.
وی به جنگ تحمیلی ۸ سال دفاع مقدس اشاره کرد و از تفاوت‌های آن زمان و زمان حال که با ویروس کرونا درگیر هستیم سخن گفت.
ایشان ادامه داد رزمندگان ایثار کردند،  برخی شهید شدند و برخی مجروح جنگی  ولی آن دسته از عزیزانی که بازمی‌گشتند در آغوش خانواده قرار می‌گرفتند ولی ما در مواجهه با ویروس کرونا دیدیم پرستاری که بعد از گذشت ۴۰ روز خدمت‌رسانی به بیماران در بیمارستان، وقتی به خانه برگشت نمی‌توانست فرزند و خانواده خود را در آغوش بگیرد؛ بنده بر دستان این عزیزان بوسه می‌زنم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی در ادامه این مراسم ضمن قدردانی از کارکنان بیمارستان ضیائیان برای مقابله و مبارزه با ویروس کرونا گفت:  امروز بسیار برای بنده تکان‌دهنده بود این احساسات و این جمع همراه و همدل که این‌گونه از فعالیت‌های جهادی مرکزشان تعریف کردند و گزارش ارائه دادند.
لباس‌های سفید شما جامه‌های بهشتی شما خواهد بود، یقین دارم که روزی شما عزیزان، شهید این ماه حضرت علی علیه‌السلام را در کنار حوض کوثر زیارت خواهید کرد.
این رنج‌های شما گنج‌های شما خواهد بود و در روزی که دست‌ها خالی خواهد بود دستان شما یقینا پر خواهد بود ان شاءالله.
وی در پایان ضمن قدردانی مجدد از کارکنان این مرکز برای یکایک آن‌ها توفیق روزافزون از درگاه خداوند متعال خواستار شد.
توضیح اینکه در پایان این مراسم از فعالان عرصه مقابله و مبارزه با کرونا با اهدای لوح تقدیر و هدایایی قدردانی شد.

مهدی  صدفی
تهیه کننده:

مهدی صدفی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *