محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

جلسه هم اندیشی کارشناسان دفتر تعهد حرفه ای دانشگاه با مسئولان بیمارستان ضیائیان برگزار شد

کارشناس دفتر تعهد حرفه ای دانشگاه، فعالیت های بیمارستان ضیائیان را در زمینه تعهد حرفه ای پزشکی ارزنده و در خور ستایش توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومي بیمارستان ضیائیان، دکتر فریبا اصغری کارشناس دفتر تعهد حرفه‌ای و دانشیار پژوهشی مرکز تحقيقات اخلاق و تاريخ پزشکي و دکتر شهرام صمدی مسئول پروژه در دفتر تعهد حرفه‌ای دانشگاه به منظور همکاری با بیمارستان ضیائیان، جهت تبدیل شدن این بیمارستان به بیمارستان منتخب تعهد حرفه ای پزشکی در این مرکز حضور یافتند.
در ابتدای جلسه‌، دکتر سیامند انوری مدیر بیمارستان به ارائه گزارشی جامع از عملکرد و برنامه‌های آن در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و درمانی پرداخت و گفت: بیمارستان ضیائیان با 155 تخت مصوب و 142 تخت فعال، در پرتراکم‌ترین منطقه تهران واقع‌شده است که قریب به نیمی از ساکنان آن زیر خط فقر هستند و به‌عنوان جنوبی‌ترین مرکز آموزشی درمانی دانشگاه واقع شده است.
وی بابیان اینکه حرفه ای گری (professionalism) در تمامی دنیا نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در تمامی سازمان‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد، گفت: سرمایه‌گذاری در پروفشنالیسم در آموزش، پژوهش و نیز کیفیت خدمات درمانی و درآمدزایی مراکز مؤثر خواهد بود.
دکترانوری با اشاره به سند ارتقاء تعهد حرفه ای دانشگاه، در رابطه با اقدامات انجام شده بیمارستان ضیائیان در راستای این سند در زمینه های شفاف سازی، پاسخگویی، ارزیابی، اقدامات ترویجی، اصلاح زیر ساخت ها، اخلاق مداری، ارایه خدمات شایسته و سایر موضوعات مرتبط پرداخت.
سپس دکتر صمدی، مسئول پروژه در دفتر تعهد حرفه‌ای دانشگاه عملکرد بیمارستان ضیائیان را در مورد فعالیت‌های انجام‌شده درزمینهٔ رفتار حرفه‌ای، ارزنده و در خور ستایش توصیف و تصریح کرد: ضمن تقدیر و تشکر از مدیران ارشد این مرکز، بیمارستان ضیائیان را می توان یک بیمارستان منتخب در تعهد حرفه ای برشمرد.
وی در ادامه گزارشی از عملیات پروژه ارائه داد و گفت: این پروژه 27 بهمن‌ماه 1393 به تصویب رسید و در اردیبهشت 1394 جلسه‌ای با حضور روسای بخش‌های امام خمینی، فارابی، شریعتی و روزبه تشکیل شد که از آن‌ها خواسته شد از هر یک از بخش‌های منتخب نماینده‌ای را معرفی کنند.
دکتر صمدی افزود: پس از معرفی نمایندگان جلسه‌ای برای معرفی اهداف و انتظارات پروژه تشکیل شد و سپس پروپوزالی شامل روش‌های پیشنهادی و انتظارات در حوزه‌های مختلفی مانند اقدامات ترویجی، آموزشی، ارزیابی و بازخورد برای آن‌ها ارسال شد و این پروپوزال 3 ماه پیش نیز مجدداً به‌روزرسانی شد.
وی بابیان این‌که خواستار گسترش فعالیت‌های مرتبط با آموزش و به‌ویژه ارزیابی در بحث تعهد حرفه‌ای هستیم گفت: طی چند سال گذشته در رابطه با ترویج تعهد حرفه‌ای کارهای خوبی انجام‌شده و درزمینهٔ آموزش نیز فعالیت‌هایی برای اعضای هیئت‌علمی و فراگیران آغازشده است.
دکتر صمدی با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در واحدهای مختلف دانشگاه بر اساس سند ارتقای تعهد حرفه‌ای گفت: درزمینهٔ شفاف‌سازی، ترویج، آموزش، توانمندسازی و ارزیابی فعالیت‌هایی انجام‌شده است. همچنین همه حوزه‌ها به‌طور برابر پیش نرفته‌اند. در این میان بایستی ارزیابی تکوینی جزء لاینفک آموزش و توانمندسازی باشد. هدف از این نوع از ارزیابی آن است که افراد با آگاهی بر وضعیت خود، به اصلاح کاستی‌ها و نقاط ضعف بپردازند.
سپس اعضای حاضر درجلسه به ارائه پیشنهاد‌ها و راهکارهای خود پرداختند. 
توضیح این که، این جلسه با حضور دکتر محمد عفت پناه رئیس، دکتر نگار امیدی معاون آموزشی، دکتر سیامند انوری مدیر و رقیه عابدی مترون وجمعی از کارشناسان در روز چهارشنبه، 15 دی 95 در سالن اجتماعات بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

تهیه کننده: