محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

مسئول بهداشت محیط بیمارستان ضیائیان به مناسبت ۲۹ دی روز ملی هوای پاک پیامی صادر کرد

معصومه موسوی مسئول بهداشت محیط بیمارستان ضیائیان به مناسبت ۲۹ دی روز ملی هوای پاک گفت: آلودگی هوا مشکلی جهانی است و میزان آن در کشور های صنعتی و توسعه یافته بیشتر است هرگونه آلاینده و ترکیب شیمیایی و تغییرات بیولوژیکی در هوا موجب آلودگی آن می شود و باعث اختلال در کیفیت زندگی انسان ها، گیاهان و حیوانات می شود و آسیب های فراوانی را به محیط زیست وارد می کند و کره زمین را به شدت تحت تاثیر خود قرار می دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، معصومه موسوی مسئول بهداشت محیط این مرکز به مناسبت ۲۹ دی روز ملی هوای پاک پیامی صادر کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
جمعیت افزون بر ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون نفری جهان، امروز با چالش های بزرگی از قبیل تغذیه، کار، سلامت، توسعه ی پایدار، پیشرفت و رفاه، و عدم تعادل و توازن این بار سنگین با توان تاب آوری محیط زیست و عناصر اصلی سازنده  آن یعنی آب و خاک روبه روست.
به همین دلیل در دهه های اخیر، جامعه جهانی و دولت ها برای حل مشکلات ناشی از روند تخریبی و کاستن از عوارض دخالت های خواسته و ناخواسته بشر در چرخه حیات، به دنبال راهکار هستند.
در این میان، هوا به عنوان عنصر حیاتی همه موجودات زنده، مهمترین نقش را ایفا می کند و داشتن هوای پاک و سالم، به ویژه در کلان شهرها، برای مردم و دولت مردان به یکی از مشکلات بزرگ تبدیل شده است؛ از این رو در کشورهای مختلف یک روز را به عنوان روز هوای پاک نام گذاری کرده اند و در این روز، برای روشن کردن افکار عمومی، اقدامات خاصی تدارک دیده می شود.
در ایران، بحران آلودگی هوا در تهران و کلان شهرها منجر به تشکیل ستاد اجرایی کاهش آلودگی هوا و اعلام روز ۲۹ دی ماه به عنوان روز ملی هوای پاک از سال ۱۳۷۴ شد.
 امسال شعار اعلامی از طرف سازمان محیط زیست "هوای پاک، حقوق عامه، اراده ملی اعلام شده است.
دیدن آسمان آبی با ابرهای سفید این روزها برای اکثر مردم ، به خصوص کسانی که در ابر شهرهایی چون تهران زندگی می کنند ، بی شک به یک آرزو شبیه است.

آلودگی هوا مشکلی جهانی است و میزان آن در کشور های صنعتی و توسعه یافته بیشتر است هرگونه آلاینده و ترکیب شیمیایی و تغییرات بیولوژیکی در هوا موجب آلودگی آن می شود و باعث اختلال در کیفیت زندگی انسان ها، گیاهان و حیوانات می شود و آسیب های فراوانی را به محیط زیست وارد می کند و کره زمین را به شدت تحت تاثیر خود قرار می دهد.
حالا که مدت هاست از نگاه به آسمان آبی و تنفس هوای پاک و سالم جا مانده ایم، به نقش خود در افزایش یا کاهش آلودگی هوای شهرمان بیاندیشیم و از امروز تصمیم بگیریم اثر انگشتانمان بر روی آسمان و هوایی که استشمام می کنیم عاری از هر گونه غبار ،سیاهی و آلودگی باشد چرا که استمرار سایه سیاهی و آلودگی بر فضای شهرمان ثمری چون افزایش بیماری، مرگ و میر و ضرر اقتصادی بر پیکره جامعه ندارد.

معصومه موسوی
مسئول بهداشت محیط بیمارستان ضیائیان

 

مهدی  صدفی
تهیه کننده:

مهدی صدفی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *