محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

کارگاه آموزشی راه های مبارزه با افسردگی در بیمارستان ضیائیان برگزار شد

با تدریس دکتر غفرانی پژوهشگر علوم قرآنی، کارگاه آموزشی راه های مبارزه با افسردگی در بیمارستان ضیائیان برگزارشد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان، کارگاه آموزشی راه های مبارزه با افسردگی با سخنرانی دکتر محمد جعفر غفرانی، استاد دانشگاه و پژوهشگر علوم قرآنی و با حضور جمعی از سوپروایزرین، پرستاران و کارکنان اداری 24آبان درسالن آمفی تئاتر بیمارستان ضیائیان برگزار شد.
دکتر غفرانی در شروع کارگاه عوامل افسردگی را غافل بودن انسان از خود دانست و به 7 خصوصیات انسان که از خود غافل است، اشاره کرد.
استاد دانشگاه و پژوهشگر علوم قرآنی، انسان غافل و افسرده را انسانی دانست که تمام خصوصیات کم بینی، خود بزرگ بینی، احساس حقارت، غرور و سایر خصوصیات را با هم دارا است و چنین انسانی فاقد تعادل عقلانی هست.
وی با بیان اینکه عامل حرکت انگیزه است،درتعریف انگیزه گفت: انگیزه یک باور ذهنی یا عقلی است که شوقی در درون فرد ایجاد و او را به انجام یا ترک عملی وا می دارد و انسان های فاقد انگیزه انسان هایی هستند که طبق آداب و رسوم ، عادت و حرف دیگران عمل کرده و زندگی دیگران در زندگی خود پیاده و کپی می نمایند و چنین انسان هایی، افسرده بوده و در زندگی دائم در تلاطم هستند.
دکتر غفرانی، افراد را بر اساس طرز نگاه آن ها به گذشته حال و آینده به دو گروه تقسیم کرد و افزود: گروه اول: افرادی هستند که که با نگاه به گذشته، از حال خود غافل و ناراضیند و تصورشان ار آینده جز احتمال و آرزو نیست.
گروه دوم را افرادی دانست که با نگاه به آینده از حال خود بهتر از گذشته سود می برند و به لذت و عزت و سعادت ابدی در آخرت امید دارند و انسان های گروه دوم را انسان های شاد و انسان های گروه اول را افسرده دانست.
وی درپایان افسردگی و شادمانی انسان ها در طرز نگاه آن ها به زندگی است و انگیزه و اراده دو عامل حرکت و شادی دانست و انسان های عاقل که بر نفس خویش غلبه دارند،انسانی های با نشاط و شاد معرفی کرد.

تهیه کننده: