محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

کمیته تغذیه و رژیم درمانی در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان برگزارشد

کمیته تغذیه و رژیم درمانی با هدف بهبود کمیت و کیفیت و بهداشت انواع مواد غذایی مورد نیاز برای بیماران، همراهان و کارکنان در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان، این جلسه با هدف بهبود کمیت و کیفیت و بهداشت انواع مواد غذایی مورد نیاز برای بیماران، همراهان و کارکنان با رویکرد مشتری محور با حضور داود پناهی مدیربیمارستان، حسین دره چی معاون مدیر،دکتر طیبه خان محمدی مدیر داروخانه، دکتر رضوان هاشمی متخصص تغذیه، حمیرا حامد سوپروایزر بالینی، سارا صالحی مسئول بهبود کیفیت، معصومه موسوی کارشناس بهداشت محیط در روز چهارشنبه، 17 خرداد 96 در سالن اجتماعات اداری برگزارشد.
درابتدا آتوسا سپهری مسئول تغذیه و دبیر اجرایی کمیته تغذیه و رژیم درمانی، گزارش کاملی از پی گیری مصوبات جلسه گذشته و همچنین ارایه گزارش تکمیل چک لیست های HACCP را بیان کرد و درادامه در خصو ص اصلاح مشکلات اگزاست و تهیه ایرواشر جهت خنک نمودن محیط آشپزخانه، خرید تجهیزات باقیمانده آشپزخانه و سایر موضوعات مرتبط بحث و بررسی کارشناسی انجام و تصمیم گیری لازم گرفته شد.
توضیح این که، کمیته تغذیه و رژیم درمانی یکی از کمیته های فرعی است که بصورت فصلی و به منظور بررسی و مطالعه در مورد میزان نیاز به انواع مواد غذایی ( رژیمی و سایر غذاها) از نظر کمی وکیفی، تهیه برنامه منسجم برای تهیه مواد اولیه غذایی یا غذاهای آماده از منابع استاندارد و با تضمین کیفیت، نظارت مستمر بر نحوه تهیه، آماده سازی،طبخ،نگهداری،انتقال و توزیع مواد غذایی در بیمارستان و سایر وظایف مرتبط دیگر در این بیمارستان برگزار می شود.

تهیه کننده: