اولین جلسه هم اندیشی علمی اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران و گروه هوش مصنوعی دانشگاه تهران در حوزه ی جایگاه هوش مصنوعی در نظام سلامت
اولین جلسه هم اندیشی علمی اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران و گروه هوش مصنوعی دانشگاه تهران در حوزه ی جایگاه هوش مصنوعی در نظام سلامت به میزبانی دانشکده فناوری های نوین پزشکی با هدف بررسی جایگاه هوش مصنوعی در نظام سلامت برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوریهای نوین پزشکی، چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۲ نشست هم اندیشی با حضور اساتیدی از رشتههای مختلف علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مهمانانی از اساتید گروه هوش مصنوعی دانشکده فنی دانشگاه تهران با موضوع تحلیل نقش و جایگاه هوش مصنوعی در حوزه سلامت به همت دانشکده فناوری های نوین پزشکی و به میزبانی گروه زیست فناوری پزشکی برگزار شد.
هدف این نشست علمی ارائه توانمندیهای فعالین این حوزه در دو دانشگاه و امکان گسترش و توسعه همکاریها و همچنین بررسی فرصتها و چالشها و بررسی چگونگی اجرای برنامه گروه زیست فناوری در راه اندازی رشته هوش مصنوعی در پزشکی بود. از نکات مهمی که در این جلسه به آن تاکید شد فراگیر بودن نیاز به استفاده از هوش مصنوعی در حوزههای مختلف فناوری، خدماتی و پژوهش در علوم پایه و بالین بود لذا برگزاری این جلسهها و ایجاد کارگروههای مختلف براساس نیازها و علاقه مندی محققین و اساتید در پیرامون رشته به محوریت دانشکده فناوریهای نوین پزشکی از اهمیت بسزایی برخوردار است. همچنین بنظر میرسد ورود به عرصه استفاده از هوش مصنوعی بدلیل توان بالای فناورانه آن نیازمند توجه به جوانب قانونی و اخلاقی نیز دارد که یکی از رسالتهای گروه بررسی و ارائه راهکار در این خصوص است. در خصوص ایجاد زیرساختهای قانونی و آیین نامهای در خصوص جذب دانشجو به صورت میان رشتهای و نحوه آموزش و ارزشیابی آنها نظیر تدوین برنامههای مشترک، بازبینی برنامه درسی رشته هوش مصنوعی در پزشکی و سایر موارد بحث و تبادل نظر شد. از دیگر موارد مورد توجه اساتید در جلسه امکان دسترسی به بانکهای اطلاعات پزشکی با لحاظ ملاحظات اخلاقی، ایمنی و فنی با درک نظرات و مشارکت همکاران و اساتید در بالین بود. همچنین به نقش مهم و لزوم درگیر نمودن سازمانهای حاکمیتی و رگولاتوری در ایجاد بسترهای مناسب رشد این فناوری در کشور تاکید شد.
در پایان این جلسه مقرر شد جلسات با محوریت دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و با حضور بیشتر گروههای مختلف آموزشی علوم پایه و بالین ادامه یابد.
ارسال به دوستان