محتوای خبری دانشکده بهداشت

بازدید مدیر مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از دانشکده بهداشت

دکتر عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و همراهان از قسمت ها و آزمایشگاه های دانشکده بهداشت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه 19 مهر 1401، دکتر شهنام عرشی رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت به همراه دکتر دادرس، دکتر شیرزادی، دکتر احمد رئیسی و دکتر محمودی از قسمت ها و آزمایشگاه های مختلف دانشکده بهداشت بازدید کرد.
دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده بهداشت در نشست پایانی بازدید 4 ساعته مدیر مرکز مدیریت بیماری های واگیر و همراهان گفت: از جناب آقای دکتر عرشی برای بازدید امروز و توجه به دانشکده بهداشت، که به نوعی خانه خودشان هست، تشکر می کنم. همیشه همکاری های متقابل بین دانشکده و مرکز مدیریت بیماری های واگیر وجود داشته و سابقه طولانی دارد.
وی گفت: با توجه به ظرفیت های دانشکده بهداشت می خواهیم به گونه ای پیش برویم تا باری را از روی دوش جامعه  و نظام سلامت برداریم. همکاران دانشکده بهداشت مایل هستند که اگر قرار است فعالیت های در ارتباط با صنعت و جامعه دارند، فعالیت هایی باشد که بتواند به وزارت بهداشت و سلامت جامعه کمک کند.
با توجه به تغییر مدیریت این مرکز ما در دانشکده آمادگی داریم تا مانند گذشته همکاری های متقابل داشته باشیم و با توجه به بازدید امروز می توانید این ظرفیت ها را برای همکاری های آینده ارزیابی کنید و تفاهم نامه ای در این زمینه با تعیین اولویت ها داشته باشیم.
رئیس دانشکده افزود:  ازمایشگاههای دانشکده بهداشت می تواند به عنوان یک واحد R&D برای وزارت بهداشت عمال کند در عین حال که گستره فعالیت های همکاران دانشکده بهداشت در اجرای طرح های ارتباط با صنعت  و جامعه بسیار گسترده و موفق بوده است.

در ادامه دکتر عرشی گفت: همانطور که اشاره شد از سال های قبل ارتباط نزدیک با بیشتر بخش های دانشکده بهداشت وجود داشته و با توجه به گسترش مراکز تحقیقاتی، پراکندگی برای همکاری ها به وجود آمده و برای سامان دهی مناسب مایلیم که در این زمینه شفاف سازی و تفاهم نامه داشته باشیم.

وی گفت: باید پتانسیل های دانشکده بهداشت و خدماتی که در آزمایشگاه ارائه می شود به نحو مطلوبی برای ادامه همکاری ها شفاف تر شود تا موارد مدنظر وزارت بهداشت نیز محقق شود.

دکتر عرشی گفت: علاوه بر وزارت بهداشت می توان دانشگاه ها را هم برای استفاده از این امکانات راهنمایی کرد و این ریل گذاری مناسب برای انجام کارها در آینده بایستی به درستی انجام شود.

مدیر مرکز مدیریت بیماری های واگیر افزود: تلاش می کنیم در کوتاهترین زمان تجهیزات مورد نیاز مرکز ملی انفلوانزا و اعتبارات لازم تهیه شود. در مورد استفاده از فیلد بندرعباس هم با توجه به ظرفیت ها می توانیم به نتایج مثبت در این زمینه برسیم.

سپس دکتر اخوان مدیر گروه حشره شناسی پزشکی (بیولوژی و مبارزه با ناقلین) و دکتر محمدرضا پورمند مدیر گروه پاتولوژی در خصوص فعالیت ها و آمادگی های این گروه های آموزشی توضیحاتی ارائه کردند.

همچنین دکتر عباس استادتقی زاده مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایا و مدیر ایستگاه تحقیقاتی بندرعباس در خصوص فعالیت های گروه و این ایستگاه با توجه به مسایل روز جامعه توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه دکتر عرشی افزود: در مرحله اول بایستی همکاری های که تاکنون بوده مکتوب و شفاف تر شود و در مرحله بعد، از پتانسیل های موجود بهره برداری بیشتری شود.

همچنین دکتر شیرزادی و دکتر محمودی مطالبی را در خصوص همکاری های مابین بیان داشتند.
در پایان مقرر شد که در کوتاه ترین زمان ممکن کارهای مرتبط برای انعقاد تفاهم نامه انجام شود.

نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *