محتوای خبری دانشکده بهداشت

برگزاری دومین کارگاه آموزشی مشترک ایران و آلمان در پروژه اینکور

دومین كارگاه آموزشي مشترک ایران و آلمان تحت پروژه خدمات و زيرساخت هاي پايه براي افزايش تاب آوري جامعه محور در برابر سوانح در ايران (اینکور) در قالب پروژه مشترك با دانشگاه کلن آلمان، دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران و شهرداری تهران در سازمان پیشگیری ومدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.

دکتر عباس استاد تقی زاده عضو هیات علمی دانشکده بهداشت، در این کارگاه به تشریح مطالعات و مدل های طراحی شده توسط دپارتمان سلامت در بلایا و حوادث دانشکده از جمله سامانه پایش تاب آوری جامعه و هم چنین مدل ارزیابی و کاهش خطر محلات شهر تهران پرداخت که مورد استقبال طرف های آلمانی قرار گرفت.
وی دراین خصوص گفت: این کارگاه آموزشی به منظور بررسی راهکارهای افزایش تاب آوری، انتقال دانش و تکنولوژی و همچنین تهیه پیش نویس پروژه مشترک تجربیات کشور آلمان در این حوزه برگزار شد.
دکتر استاد نقی زاده، در ادامه افزود: بخشی از این پروژه بزرگ مربوط به طراحی مدل ارزیابی و برنامه ریزی تاب آوری بیمارستان های کشور است که با همکاری موسسه تکنولوژی کالسروهه انجام خواهد شد.
این پروژه با همکاری طرف های ایرانی از جمله دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه تهران، پژوهشگاه زلزله و شهردای تهران و طرف های آلمانی از جمله دانشگاه برلین، موسسه تکنولوژی کارلسروهه، دانشگاه بن، دانشگاه کلن و دانشگاه نورنبرگ انجام خواهد شد.
وی در ادامه اظهار داشت: دانش و تحقیقات بدست آمده از همکاری های ایرانی- آلمانی در حوزه مخاطرات و ایمنی به مخاطبان بین المللی، ملی و شهرداری ها و همچنین ذینفعانی که در حوزه اقدامات مدیریت خطر بلایا خدمت می کنند، انتقال داده خواهد شد.
در این کارگاه آموزشی نقش خدمات و زیرساخت های پایه از جمله ارائه آب آشامیدنی سالم، سیستم تخلیه فاضلاب، مدیریت پسماند، رفاه اجتماعی، ارتباطات و حمل و نقل، انرژی، خدمات بهداشتی و اورژانس، مدارس، ایمنی عمومی و مدیریت فضاهای باز به عنوان ستون جوامع شهری در تاب آوری شهرها در سوانح در دوره های بدون بحران و با قابلیت انعطاف در شرایط پاسخ و بازتوانی پس از سوانح بررسی شد.

 

نسیبه  جلالوند - عکس
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند - عکس